Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2010, 14:08   #4
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çimlerin üstünde tepinme yok kardeşim platform kuruluyor onun üzerinde izliyorsun bütün sahayı kaplayan plastik bir platform var yoksa o toprağın yağmurla oluşan çamurun içinde nası izlicen konseri bütün gün ayakta duruyorsun üstünde forma şort yok ki günlük kıyafetlerin var onları çamur içinde bırakcak değilsin arada oturman da gerek adamlar bunu düşünerek platform döşüyolar yere. Çimlere zarar verilmesi değil bence olay çimlere bakım yapılamaması bu konserler sürekli olduğu için sahayla ilgilenilemedi sürekli kapalı alanda kaldılar platformların altında onları bakımsız bıraktı bu da doğal olarak. Ama bu işlerden klübümüz hatırı çok çok sayılır miktarda para kazanmıştır bunlar olmazsa milyon dolarların döndüğü bir piyasada tutunamazsınız taraftar olarak klübe acaip bir katkı yapsak bunlara ihtiyaç da olmaz ama yapmıyorsak bunlara laf edemeyiz. Yer olarak ulaşım olarak taksime yakınlık olarak konser dağılımı konsere geliş olarak en uygun yer inönüdür tabi ki inönüde yapmak isteyecekler. 10 binlerce insan katılıyor bu organizasyonlara günler boyunca. Tribünden izleme olayı ise imkansız her stadyum konserinde avrupada da dünyada da saha içine de yer ayrılır tribüne de tribünden izlemek zaten mümkün değil sahne önü diye bir gelir kaynağı var ki organizatörlerin en çok parayı ordan kırıyolar bunu yokedemezler.

Yani kısacası taraftar gerekli katkıyı yapmazsa yönetim böle organizasyonlara bişe diyemez bu gelir kaynaklarını da yok edemez. Bu organizasyonları yapanlar dünyanın en iyi ekipleri çimlere olabildiğince en az zararı veriyorlar stadını o kadar büyük paralara kiralıyorsan sonuçlarına hazırlı olacaksın yönetimin tek yapması gereken buydu ama bu transfer dönemi geç kaldılar başka işlerle uğraşmaktan.
Gerçi Haklısın Kardeşim

Yönetimde Hata Olduğu Kadar Bizdede Hata Var . keşke Kulübe Gereken Katkıyı Yapsakta Böyle Organizasyonlara Gerek Bile Duyulmasa En Azından Sıkışık Dönemlerde .
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla