Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2010, 14:08   #15
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Onur bir yere itirazim var. Kapalidaki taraftarin aciga gidip gitmemesi kavga ile degil fedakarlik ile ilgili bir olay.Ya sartlari zorlayip pahali fiyata bilet alacaksin,yada BJK kazaniyor diye kapalidaki yerinden feragat edip aciktan mac izleyeceksin.
Efendim 20 senedir ayni adam ayni koltukta oturuyormus.Olabilir.Bende 20 yildir ayni evde oturuyorum.2 ay kira vermesem diyebilirmiyim?
İyi de abi fedakarlık falan yapmıyo bu adamlar bu apaçık ortada alan razı veren razı bir durum var alan bu adamlar veren klüp. Ama biz ne klübe tepkimizi doğru dürüst gösteriyoruz bu konuda ne de bu tarz taraftara. E kimseye tepki göstermezsek bakın biz de Beşiktaş lıyız biz sevgimiz uğruna bir dolu zevkimizden kısıp bu klübe katkıda bulunmak için biletlere para veriyoruz fedakarlık yapıyoruz siz de fedakarlık yapın tepkisini göstermezsek bu adamlar fedakarlık falan yapmaz ben de bedava girip sesim kısılana kadar nefesim tükene kadar bağırırım orda çok zor bir iş değil bu orda ne emeklerle kazandığı emekleri Beşiktaş aşkı uğruna feda eden insanlara bakarak yapamam ama bunu utanırım çekinirim sakınırım. Ama ordaki adamlar öle değil kavgayla olsun demiyorum bu tepki gösterilsin diyorum sesimizi yükseltmemiz gerek diyorum. Yönetim şu an çoğunluk olarak onları görüyor abi onları taraftarın temsilcisi sesi yetkili kesimi oalrak görüyor senin benim burda konuştuğumuz şey muhabbetten öteye gitmez yarın öbür gün gene o taraftar çıkar burası şeref bey bilmem ne der ertesi gün robinho der ibrahimoviç der maça bedava da girer orjinal olmayan forma da giyer. Niye yapmasın ki ses çıkaran yok bişe yapan yok yönetim de bizim gibi belki de sessiz çoğunluğun harekete geçmemesinden dolayı bu adamlara boyun eğmek zorunda kalıyor. Yönetim nie bedavaya adam sokma heveslisi olsun Allah aşkına hiç böyle bir mantığa yer verebiliyor musunuz kafanızda. Yönetim de onlardan korktuğu için bunu yapamıyor. Çünkü tekrar söylüyorum bütün taraftarın onları desteklediğini düşünüyor nasıl böyle bir ortamda yönetimden herşeyi sen yap biz de oturduğumuz yerden konuşalım diye bir istekte bulunabiliriz. Bu mücadeleye girilcekse yönetimi desteklemesi gereken 15 bine yakın taraftar olmalı ki o stadda amaca ulaşılsın.

He bu işin pembe tablosu tabi. Bir de şöyle bir şey var ki yönetim zaten bu adamları eline geçirmiş ve onları tribünü nabzını yoklasın diye ona göre yönlendirsin diye içimize soktuysa o zaman bizi daha da büyük bir mücadele bekliyor hem yönetime hem bu taraftar kitlesine sesimizi yükseltmeliyiz. Bunlar çok zor işler benim dediğim gibi lafla falan olcak mesele de değil örgütlenme gerektirir birlikte hareket etme gerektirir protesto gerektirir yeri gelir şiddete maruz kalınca dirayetli olmayı gerektirir vs vs vs. Benim takıldığım tek nokta bunu yapacak olanlar bizleriz abi yönetim şöle şöle yapsın diyerek olmaz bu iş. Hem diyorsunuz Demirören klübü ele geçirmiş kongre üyelerini kendi seçtiriyo taraftarın içine bedavacıları sokup orayı istediği gibi yönetiyo bilmem ne hem de yönetim şöle yapsın böle yapsın böyle bir yönetim neden bizim dediklerimizi yapsın ki durum bu şekildeyse gayet rahat devam eder sistemine karşı çıkan da yok ne de olsa die, eğer bizim konuştuklarımız tribüne yansımazsa yönetim de bir halt etmez o bedavacılar da fedakarlık falan etmez düzen değiştirilmek isteniyorsa gene fedakarlık yapıp mücadele vermesi gereken bizleriz onlar değil abicim.

dip not : önce şöle dedin sonra böle dedin demeyin abicim. Ben iki farklı duruma göre mantık yürüttüm durum hangi şekildeyse ona göre düşünelim die. Kapalıya 5 senedir gitmiyorum orda ne olup bittiğini bilmiyorum bilenler buna göre benim yorumlarımı ciddiye alır veya almaz. Ama iki durumda da ortak nokta bizim sessiz kalmamızdır bunu anlayalım yeter.

Konu dartheagle tarafından (16-09-2010 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir..
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla