İnönüyü temizleme projesi yanar döner taraftarın ellerinde kül oldu abi nolcak. Ben hala yönetimin tek başına yapabileceği bir şey olmadığına inanıyorum bunu Demirören de aynı şeye kalkışsa o da Bilgili gibi alaşağı edilirdi. Çünkü tekrar diyorum taraftarın çoğunluğu onlar olarak göründüğü sürece yönetim şu an ki sistemi değiştirme gereği duymayacak. Bunu da göreceğiz hep beraber eğer bu forumda konuşan senin gibi İrfan abi gibi aklı başında insanlar birileri bişeyler yapsın diye beklerse bence hiçbirşey olmayacak. Tribündeki fedakar kesimin yönetime bir şekilde biz burdayız demesi lazım ben hiç de tepki falan görmüyorum açıkçası kapalının şu anki olayından herkes memnun anca forumlarda böle 10,20,30,40 hadi bilemedin 100 kişi bu tarz fikirler belirtiyor. Bilmiyorum abi yönetim bu işi tek başına halledemez kapalıdaki taraftar kale arkasına gönderilse zorla o tribünde düzen değil daha da kaos ortamı oluşur bu da anarşi temelli bir grubun mantıktan da yoksun bir şekilde hareket ederek önüne gelene tepki göstermesine yol açara hiç de hoş manzaralarla karşılaşılmaz. Demokratik bir çözüm aranıyorsa bunu taraftar yönetim elele halletmeli. Yönetim yapsın biz izleyelim olmaz ordaki taraftar seni istemiyorum diyecek abi diyecek ya madem bu düzeni beğenmiyor bağıracak yönetime bunları atın tribünden diye. Kimse ses çıkarmazsa yönetim de bu pis işlere bulaşmaz herşey güllük gülistanlık gibi devam eder. Ben sadece taraftar kendi içinde çözsün de dmeiyorum zaten taraftar yönetim bir arada halledecek bunu başka yolu yok.
Konu dartheagle tarafından (16-09-2010 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir..
|