Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2010, 01:49   #1
GhoStEaqLe
 
GhoStEaqLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Sezona Kupa Kazanarak Başladık"

"Sezona Kupa Kazanarak Başladık"


İlk kez düzenlenen Süper Kupa finalinde ligin güçlü ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 27-23 yenerek kupanın sezon öncesinde kendileri için moral olduğunu belirterek sözlerine başlayan tecrübeli antrenörümüz Müfit Arın, “Başlangıçlar her zaman önemlidir. Biz de sezonun ilk ciddi sınavında kupa kazanarak iyi bir başlangıç yaptık. Lig öncesinde güçlü bir takımı yenip, önemli bir Click the image to open in full size.derbiyi kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. Maçın değerlendirmesini de yapan Arın, “Güzel bir oyun sergilemek ikinci planımızdı. Savunma ve oyun disiplininin üst seviyede olmasına daha çok dikkat ettik. Bunları da gerçekleştirerek sert savunma ve hızlı hücumlarla sonuca ulaştık. Maçın ilk anından itibaren kontrolümüzü kaybetmeyerek camiamıza bir kupa daha hediye ettik” dedi. Müfit Arın ayrıca Eskişehir’deki finalde kendilerini destekleyen taraftarlarımıza teşekkür etti.
18 Eylül Cumartesi günü saat 15.30’da BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak Bursa Nilüfer Belediyesi maçıyla 2010-2011 sezonunu açacak olan siyah-beyazlılarımızın son durumunu da değerlendiren Arın, yeni transferlerin takıma kolay uyum sağladığını ifade etti. Hedeflerinin her zaman şampiyonluk olduğunu söyleyen başarılı antrenörümüz, “İki aşamalı bir lig olacak. ÖnceClick the image to open in full size. normal sezonu tamamlayacağız ardından play-off’larda mücadele edeceğiz. İlk hedefimiz ligin ilk dönemini ilk dört sıra içinde tamamlamak. Bunu başardığımız taktirde play-off’larda oynayacağımız bütün maçları kazanmak için konsantre olacağız” dedi.
Türk sporunun önemli markalarından Trabzonspor’un da hentbol takımı kurduğunu ve bunun Türk hentbolu adına önemli bir gelişme olduğunu belirten Müfit Arın, kendilerini her koşulda destekleyen taraftarlarımızı bu sene de tribünlerde görmek istediklerini sözlerine ekledi.
__________________
Click the image to open in full size.
GhoStEaqLe Ofline   Alıntı ile Cevapla