Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-09-2010, 06:11   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Önemsiz maçmış

Takımı sadece önemli maçlar öncesi kampa alacağını açıklayan Schuster, Fenerbahçe maçı öncesi oyuncuları serbest bıraktı. Bu tavrı, “Alman hocaya göre, derbi önemli değilmiş” yorumu yaptırdı.


Click the image to open in full size.
Beşiktaş’ta, derbi öncesi ekstra bir uygulama yapılmıyor. Sezon başından bu yana oyuncuların sıkılmaması için takımı kampa almayan Schuster, derbide de değişikliğe gitmedi. Daha önce, “Sadece önemli maçlar öncesi takımı kampa alacağım” açıklamasını yapan Alman çalıştırıcının bu tavrı, “Fenerbahçe derbisi de onun için sıradan bir maç mı?” sorusunu akıllara getirdi. Dün sabah antrenman sonrası oyuncularını evlerine gönderen Schuster, takımı maç sabahı 10.45’te Ümraniye’de toplayacak, yapılacak ter antrenmanı sonrası derbi saati beklenmeye başlanacak.

Artık hazırlar
Dev maç öncesi yaklaşık 1.5 saatlik bir idman yapan Beşiktaş’ta Schuster oyuncularına özellikle yan top çalıştırdı. Hem hücum, hem de savunmada yan top taktikleri üzerinde duran Alman çalıştırıcı, idman sonuna doğru da şut çalışması yaptırdı. Bu çalışmada futbolcular attıkları şutlarda çok büyük bir isabet oranı yakalayınca Schuster’in de keyfi yerine geldi.


Önemsiz maçmış! - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla