Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-09-2010, 10:51   #1
Akdora
Savaşçı Kartal
 
Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sıradan bir Maç-Fatih Doğan

Sıradan bir maç

Türkiye, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine kilitlendi. Bu karşılaşma Fenerbahçe'de Aykut Kocaman için hayati önem taşıdığı kadar, Beşiktaş adına da önemli. Kurulan güçlü kadronun bu sezonki en önemli sınavı. Ancak teknik direktör Schuster, takımını bir derbinin önemini, ayrıcalığını hiç hissettirmeden, sıradan bir maçları varmış gibi hazırlıyor. Öyle ki yöneticilerin "Kamp yapalım mı?" önerisine "Gerek yok. Her zamanki programımızı uygulayalım. Fenerbahçe için özel bir kamp yapmayalım" yanıtını verdi.
Siyah-beyazlı futbolcular dün sabahki idmanın ardından normal hayata karıştı. Schuster, takımı bu sabah 10:00'da toparlayacak. 18 kişilik kadroyu belirleyecek. Ve 18 kişilik kadroya hafif bir ter idmanı yaptıracak. Diğer oyuncular, bu idmanı iki saat olarak tamamladıktan sonra tesislerden ayrılacak.
Schuster'in derbiyle ilgili tek toplantısı dünkü sabah idmanından önce saha ortasındaydı. 13 dakika sürdü. Bu sürenin bir kısmı da konuşmanın tercümesi. İşte Alman teknik adamın derbi için uyarıları:

NOBRE'Yİ İLK 11'DE DENEDİ
"
Fenerbahçe'yi tanıyoruz. Şu anda yaralı bir takım. Saldıracaklar. Agresif oynayacaklar. İlk 15-20 dakika bizi kendi yarı alanımızda zorlayacaklar. Ben size 'İlk 20 dakikayı savuşturun' demiyorum. Söyleyeceğim sadece, onlar ne kadar kazanmayı istiyorsa siz de o kadar isteyin. Onların hırslarına cevap verin. Gerekiyorsa siz saldırın. Eğer Fenerbahçe'nin agresifliğini bastırabilirsek sahadan üç puanla ayrılabiliriz çünkü biz daha iyi bir takımız."
Schuster, taktik idmanında da oyuncularını karışık oynattı. Hem kafasındaki 11 ve kadro için çok sinyal vermemeye çalıştı hem de bütün öğrencilerine "Hazır olun!" mesajı verdi. Yine de idmandan taşan birkaç önemli nokta var:
Quaresma ve Nobre aynı takımda oynadı; yani Nobre büyük olasılıkla bu akşam 11'de olacak.
Kalede Hakan ve Cenk arasında gidip geldi. Schuster eldivenleri Hakan'a verebilir, Rüştü tribüne gidiyor. Orta sahayı üçlü kurdu. Guti'nin yanında Necip yer alırken, Ernst ve Aurelio'yu değişerek kullandı. Orta alanın Necip-Ernst-Guti olması bekleniyor. Son maçın yıldızı İbrahim Üzülmez'in yerine İsmail kullanıldı. derbi için İsmail % 51.
__________________
Click the image to open in full size.


Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.


profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla