Takım çok iyi yolda. Yıllardır kimse fb'yi kadıköyde böyle hapis edemedi. | | Bence Schuster takıma çok önemli ve geçerli bir sistemi oturtmaya çalışıyor. Şimdi bazıları diyorki, bu sistemde oynarsak çok pozisyon veririz. E tabiiki pozisyon vereceksin. Her maç rakibi domine edeceksin, bir sürü pozisyon bulacaksın, goller atacaksın sonrada pozisyon veriyoruz diye hayıflanacaksın. Bana pozisyon vermeyen bir takım gösterebilir misiniz? Barcelona bile her maç kalesinde en az 2-3 tane net pozisyon veriyor. Eğer hocamızın istediği sistem oturursa kalemizde verdiğimiz pozisyon sayısıda azalacaktır. Ben son yıllarda hiç bir takımın kadıköyde feneri bu kadar ezdiğini hatırlamıyorum. Adamlar resmen sahalarından çıkamadılar. Kaybedebilir miydik? Evet kesinlikle. Ama bu sadece bir kayıp 3 puan olurdu. Bu takım çok iyi yolda, bu takım 120 dakika oynayacak güçte. Dün fb 60ıncı dakikada havlu attı. Biz 3 gün önce çok sert ve yüksek tempoda bir maç oynadığımız halde gayet tempolu ve hevesli oynadık. Bu arada Ernst'e bir parantez açmak istiyorum. Bu adama helal olsun diyorum. Bir insan bu kadar mı yaptığı işe saygı duyar? Türkiyeye gelmiş en iyi defansif orta saha oyuncusu olduğunu dün bir kez daha gösterdi..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |