Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2010, 17:34   #8
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ağır tahrikkk diyorum arkadaşlar.. Ağırr tahriktir....

PAOK'lular bile usul usul maçtan sonra evlerine dönerken, febe taraftarının taş bombardımanına tutulmuştu (hatırlıyorsanız).. Adamlar boşuna otobüslerden inipte, kovalamadı febelileri.. (Tek PAOK'lu 10 eziğe karşıydı hatırlarsanız)

Birde olaya şöyle bakın, eminim hepinizin çevresinde dost, arkadaş bildiğiniz birkaç tane ezikbahçe'yi tutan kişiler vardır. Ve o insanların konuşmalarına bakıyorsun tahriksel hatta bazen ağır boyutlarda oluyor futbol, takım muhabbetleri.. Arkadaş, dost diyip yeri geliyor alttan alıyorsun he deyip geçiyorsun.... Bu febelilerin alayı böyle değilmi?? Taraftarından, başkanına, futbolcusundan, köşe yazarlarına kadar hepsi böyle değilmi????

Şimdi bir haber okudum, haberden ziyade resme bakın, maçta açtıkları pankarta bakın şerrr.sizlerin....... Gelde burada suspus otur sonra, bize yakışmaz diyip geçiştirelim öylemi?? Diyorum ya bunların alayı tahrik....

HABER: Bu kadar da pes!

Fenerbahçe taraftarı, Beşiktaş bayragındaki Türk bayrağının yerine Yuannistan bayrağı koydu.

Click the image to open in full size.

Beşiktaşlı bir grup taraftar maça “PAOK” yazan dövizlerle geldi. Fenerbahçeli taraftarların buna tepki olarak Kartal’ın armasındaki Türk bayrağını Yunanistan bayrağıyla değiştirmesi sinirleri gerdi.

HTSPOR

-------------------------------------------------------------------------------

Bu pislikler zamanında TÜRK amblemli atkımızı da yakmışlardı ve bu densizler şimdide böyle bir şrrfsizlik yapmış.....

Ben Yunan bayrağınıda küçümsemiyorum... Bizim hertürlü devlet adı altında bulunan bayraklara saygımız vardır ve bu bayraklarda bazı amblem logolarla bir olmuş, efsaneleşmiştir... Açsınlar biraz bayrak kanunu okusunlar...

Bunlarda herşey mevcut, bayrağa saygısızlık, cumhuriyet içinde cumhuriyet kurmak vs. hepsi mevcut..

Şimdi karar verin bunlara maçtan önce az bile yapmışız.....
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla