Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2010, 17:40   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Asparagas Milliyet - Beşiktaş'lılar Prim İstemiş

Beşiktaşlı futbolcular pirim istedi !

'Kadıköy'den puan çıkardık. Artık primi artırırsınız' diyen futbolculara Adalı'dan azar gibi yanıt geldi.
20 Eylül 2010 Pazartesi 16:38


Fenerbahçe’den 1 puan alan Beşiktaşlı futbolcular yönetimden prim isteyince fırçayı yediler Soyunma odası önünde 'Kadıköy'den puan çıkardık. Artık primi artırırsınız' diyen futbolculara Serdal Adalı'dan azar gibi yanıt geldi.

Sezonun ilk derbisinde Fenerbahçe deplasmanından 1 puan çıkaran Beşiktaşlı futbolcular, 90 dakikanın bitiminde adeta 'çocuklar' gibi sevindi.

ŞARKI SÖYLEDİLER

85. dakikaya kadar 1-0 geride olan ve Bobo'nun düşürülmesiyle kazanılan penaltıda Guti'nin ayağından beraberliği bulan Siyah-Beyazlı futbolcular, 1 puanın sevincini önce taraftarlarına giderek kutladı. Ardından şarkılar söyleyerek soyunma odasına yönelen futbolcular, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'yla ilginç bir diyaloğa girdiler.

SİZE CEZA VERMEK LAZIM!

Oyuncular, 'Kadıköy gibi zor bir deplasmandan 1 puan aldık. Bu bizim için iyi bir sonuç. Artık primi artırırsınız' sözleriyle koridorları inlettiler!.. Futbolcuların bu sözleri karşısında şaşıran Adalı ise onların beklemediği bir çıkış yaptı. 'Bu Fenerbahçe'yi yenemiyorsunuz. Bir de prim istiyorsunuz. Bu maçı kazanmalıydık. Ne primi istiyorsunuz.

Size ceza vermek lazım' sözleriyle soyunma odası önünde 'buz' gibi bir hava estiren Adalı daha sonra hızlı adımlarla futbolcuların yanından ayrıldı.

Milliyet
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla