Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2010, 09:56   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Guti'yi Süreyya Soner Ve Ünal Akkoyun'a Sorduk

“Kibirlenme ve böbürlenme diye bir olayı yok. İnsanlıkla ilgili kampanyalara çok önem veriyor. Quaresma gibi Guti’de her antrenman ve maç öncesi en az yarım saatini dua ile geçirir. Hiç havalı değil.”

Gelirdi, gelmezdi derken Beşiktaş formasını giydi. Performansıyla göz doldurdu. Fenerbahçe derbisinin en iyisi oldu Guti. 26 yıllık Real Madrid macerası sonrası Kartal’ın başarısı için ter döken İspanyol yıldız, siyah beyazlı camia için de çok seviliyor. Profesyonelliği ile gençlere örnek olan Jose Gutierrez Hernandez’in (Guti) perde arkasındaki dünyasını ise iki kişi malzemeciler Süreyya Soner ve Ünal Akkoyun çok iyi biliyor. ‘Guti’nin ağzından bugüne kadar tek bir kötü kelime çıkmadı’ diyen ikili, süper yıldızı öve öve bitiremedi. “Türkiye’ye bugüne kadar gelen yabancı oyunculardan 10 kat daha iyi bir futbolcu” diyen Süreyya-Akkoyun ikilisi, Guti için şunları söyledi:
“Sabah antrenmanları saat 10.00’da başlar. Ama Guti 08.30 ile 09.00 arasında Nevzat Demir Tesislerine gelir. Kapıdan girdiği andan itibaren, kapıdaki görevliden, aşçıya, garsona, temizlikçiye, danışmadaki arkadaştan çamaşırcıya kadar İspanyolca ve Türkçe “Günaydın” der. Guti’de bir futbolcuda olması gereken her şey var. İnsanlık, karakter ve dürüstlük. Bunlar bir insanda çok önemli. Hepsi onda var. Takımda örnek insan. Başarı için ne gerekiyorsa yapıyor.”

İspanyol oyuncunun hiç havalı olmadığını, sanki Real Madrid’de oynamadığını ve kaldırmadığı kupa kalmamasına rağmen bunları sanki yaşamamış gibi hareket ettiğine parmak basan ikili, sözlerini şöyle sürdürdü: “Guti’de dünya yıldızı oyuncu havası hiç bir zaman yok. Kibirlenme ve böbürlenme diye olay hissettirmiyor. Öyle futbolcular gördük ki, iki topa vuranın yanına randevu ile yaklaşamazsın. Ama Guti tam bir insan. İnsanlıkla ilgili kampanyalara çok önem veriyor. Yardım kuruluşları ile sürekli ilişkide.

Maç öncesi ve sonrasında soyunma odasındaki tüm arkadaşlarına hakim. Maç öncesi sahaya çıkarken tüm arkadaşlarını tek tek konuşuyor ve moral veriyor. Karşılaşma bitiminde ise skor ne olursa olsun yalandan çak değil de herkese sarılıp kucaklıyor. Soyunma odasında liderliğini başlatıyor. Quaresma gibi Guti’de dini bütün insan. Her antrenman ve maç öncesi en az yarım saatini dua ile geçirir. Dinlerine inanılmaz bağlılar ve çok iyi konsantre oluyorlar.”

Beşiktaş’ın ağır abisi

GUTİ ünlü ‘Baba’ filmindeki Alpacino’ya benziyor. En yakını ile bile konuşurken ciddiyeti elden bırakmıyor. Yüz ifadesi çok ağır bir ağabey. Deplasmanlara gittiğimizde ise kendisi ile resim çektirmek isteyenleri kırmıyor. Bu da gençlere örnek oluyor.

Schuster kamp yaptırmıyor. O yüzden antrenman öncesi İbrahim Toraman ile beraber hazırlanıyor. Toraman ile iyi anlaşıyorlar adeta kankalar. Toraman’da Guti gibi ağır olduğu için birbirlerine uyum sağlıyorlar.
tavırlarıyla, vücudundaki dövmeleriyle ve manken sevgilisi Noelia Lopez ile birlikteliği bir anda paparazilerin dikkatini çeken ve vazgeçilmeler arasına giren Guti’yi bir televizyon kanalından dizide oynama teklifi geldi. Bir ajansta mankenlik yapan Lopez’e Guti ile birlikte 1 bölümde oynaması istenirken, ikili teklifi düşünmek için izin istedi.

Hürriyet

BesiktasForum | Basından Haberler
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla