Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2010, 08:17   #10
vrossi_kartalizma
 
vrossi_kartalizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

bence schuster'in takıma oynatmak istediği sistem yıllardır taraftarın özlemini duyduğu denizli ve ertuğrul başta olmak üzere bir çok hocayı sırf bunu yapamadığı için eleştirdiğimiz bu ligdeki en pozitif futbol ..

neden pozitif çünkü geçen maç eziklerin yaptığı gibi 11 adam topun arkasına geçmiyoruz, öne geçsek bile kapanmıyoruz, klasik olacak zaten herkes sölüo bunu ama takım sürekli ileriyi düşünüyor ..

maçları biraz dikkatli izleyin duran toplar dışında bile bizim stoperler zaman zaman ceza sahasına yöneliyor, savunmayı takım olarak hücumda başlatıyor schuster .. defans bloğu zaten önde olunca ister istemez bazen bireysel hatalardan bazen takım olarak geriye iyi koşamamaktan pozisyonlar verip goller de yiyoruz

varsın takım goller yesin ama futbol izleyelim, bu senenin tek mağlubiyetinin ibb'den aldık ama maça zerre kadar üzülmedim, oyunu çirkinleştirmeden futbol oynamaya çalışan takım bizdik, onlar kapandı 2 kontradan goller attılar .. schusterin sisteminin ve rotasyonunun sonuna kadar arkasındayım (zaman zaman oyuncu tercihleri yanlış olabilir, takımı, futbolcuları vs. tanıdıkça ve takım da sisteme alıştıkça çok daha güzel günler bizleri bekliyor)
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic344_10.gif
vrossi_kartalizma Ofline   Alıntı ile Cevapla