Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2010, 11:52   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Guti rakibi öldürür

Real Madrid'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, Guti'ye övgüler yağdırdı: Sahanın her yerini görebiliyor, öldürücü paslar atıyor ve inanılmaz bir sol ayağı var...


Click the image to open in full size.
2010 Dünya Kupası’nda kalitesini kanıtlayan Real Madrid’in Türk asıllı süperstarı Mesut Özil, Guti’yi yere göğe sığdıramadı. İspanya’nın yüksek tirajlı spor gazetelerinden AS’a konuşan Özil, Kartal’ın İspanyol orta saha oyuncusu Guti hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu.

‘Mutluluk verici’
Real Madrid’in sembol isimlerinden olan Guti’ye benzetilen Mesut Özil, “Onun gibi yetenekli bir oyuncuya benzetilmek mutluluk verici. Guti saha içerisinde ölü noktaları görebiliyor, sahanın her yerine hakim. Ayrıca rakip için öldürücü paslar atıyor ve takım arkadaşlarını rahat pozisyonlara sokuyor. Çok iyi bir sol ayağı var” yorumunu yaptı. Kendisine yöneltilen eleştiriler hakkında da konuşan Mesut, “Lideriz ve daha da iyi oynayabileceğimizi biliyoruz. Gelişmekte olan genç bir takımız, önümüzde zorlu bir yol var. Daha güçlü olacağız ve taraftarlar bundan zevk alacak. Eminim ki Bernabeu kısa zamanda futbolumuzu alkışlayacak” dedi.


Guti rakibi öldürür - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla