Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2010, 08:13   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arsenal'a Bromwich şoku: 2-3

Premier League'de zirveye yaklaşmak isteyen Arsenal, konuk ettiği West Bromwich Albion'a çarpıldı; bu sezonki ilk yenilgisini aldı: 2-3

Premier League'de zirveye yaklaşmak isteyen Arsenal, 6. hafta mücadelesinde West Bromwich Albion'u Emirates'te konuk etti.

Ev sahibi ekip sahaya; Almunia, Sagna, Squillaci, Koscielny, Clichy, Song, Diaby, Eboue, Nasri, Arshavin, Chamakh 11'i ile çıktı.

Konuk ekip ise sahada; Carson, Jara, Pablo, Olsson, Shorey, Mulumbu, Scharner, Brunt, Morrison, Thomas, Odemwingie 11'i ile yer aldı.

İlk yarıda rakip kalede baskı kuran takım Arsenal olurken, konuk West Brom ise kontralarla sonuç almaya çalıştı.

Mücadelenin 37. dakikasında Brunt'ın ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Odemwingie, Almunia'nın müdahalesi ile yerde kaldı ve West Brom penaltı kazandı. 38'de atışı Brunt kullandı, Almunia sağına giden topu kurtardı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı. (0-0)

İkinci yarıya çok iyi başlayan konuk ekip 50'de golü buldu. Sol kanatta Sagna'dan sıyrılan Thomas, pasını içeriye çıkardı; boş durumda topa ayak koyan Odemwingie, ağları havalandırdı. (0-1)

Yediği golün etkisini üzerinden atamayan Arsenal, 52'de şok oldu. Brunt'ın şık pasıyla topla buluşan Jara, ceza sahası sağ çaprazından şutunu çekti; Almunia'nın hatası sonucu top filelere gitti. (0-2)

Arsenal golden sonra oyunu rakip alana yıkmaya çalışırken, 3. gol de geldi. 73. dakikada sağ tarafa doğru açılan topa hamle yapmak isteyen Almunia kararsızlığa düşünce, Brunt meşin yuvarlağı içeriye çıkardı; Thomas da rahatlıkla fileleri havalandırdı. (0-3)

75'te Arsenal farkı 2'ye indirdi. Sağdan şık hareketlerle ceza sahasına giren Nasri, açısını düzelttikten sonra şutunu çekti ve Kuzey Londra ekibini az da olsa ümitlendirdi. (1-3)

90+1. dakikada Arshavin'in içeriye çıkardığı pasla müsait durumda ceza sahası içinde topla buluşan Nasri, kendisinin ve takımının 2. golüne imza attı: (2-3)

Kalan dakikalarda skor değişmeyince Arsenal, bu sezonki ilk yenilgisini aldı ve zirve yarışında yara aldı. "Gunners", 6 maç sonunda 11 puanda kalırken, deplasmandaki ilk galibiyetini alan West Bromwich ise 6 maç sonunda puanını 10'a çıkardı.
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla