Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2010, 13:36   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
`Volkan 1 Puan'a Takla Atar´

Serdal Adalı’dan “Biz asla 1 puana sevinmeyiz” diyen F.Bahçe kalecisine yanıt
Click the image to open in full size.
EMRE Belözoğlu’nun “Beşiktaş’la aramızdaki farkı görmeniz için beraberliğe nasıl sevindiklerinize bakmanız yeterli” açıklamasının ardından dün de Volkan Demirel aynı tarzda bir göndermede bulununca Beşiktaş yönetimi ayaklandı.. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’dan, bu söyleme ağır cevap verdi.. Önce Volkan’ın açıklamalarını sizinle paylaşalım:

“BEŞİKTAŞ karşısında çok iyi mücadele ettik. Bu sezon en iyi futbolumuzu oynadık. Pozisyona giren taraf da bizdik. Zaten, maçtan sonra Beşiktaşlı oyuncular beraberliğe sevindi. Ben F.Bahçe’nin hiçbir maçta deplasmanda, beraberliğe sevindiğini görmedim. Bu dikkatlerden kaçmamalı. 10 senedir buradayım, böyle bir şey hatırlamıyorum. Bu bizim 3 puanı hak ettiğimizin göstergesidir.”

‘KÜÇÜK DÜŞÜNÜYOR’

EVET, Volkan’ın cümlelerini sorduğumuz Adalı’nın cevabı ise şu oldu: “Bu futbolcu kardeşime şahsen cevap vermek istemem. Kendisine en iyi cevabı meslektaşları sahada verir. Beşiktaşlı futbolcular galibiyet, mağlubiyet veya beraberlikte üzülüp, sevinmezler. Onlar saha içinde gösterdikleri performanstan dolayı kendilerini kutlarlar. Deplasmana gelen taraftarları da selamlamaları bir bütün olduklarını gösterir, bizim aile olduğumuzu ispatlar. Bu futbolcu kardeşimizin geçmişteki kasetlerini seyrederseniz 1 puana nasıl sevindiğini, beraberlik golü geldiği zaman nasıl taklalar attığını görürsünüz.

TÜM rakiplerimiz bize saldırıyor.. Demek ki iyi işler yaptık. Bizi kıskandıkları tavırlarından çok belli. Dikkat ederseniz her geçen gün bizimle uğraşmaya devam ediyorlar..

SİNAN Vardar ise Demirel’in sözlerine şu cevabı verdi: “Herkes kendi işine baksın. Futbolcu futbolcuğunu, yönetici yöneticiliğini yapsın. Benim Volkan’a cevap vermem bile abes olur. Bu kadar küçük düşünen bir futbolcunun, bu görüşüne cevap vermek o görüşe değer vermekten başka birşey olmaz. Biz deplasmandaki 1 puana da evimizdeki 1 puana da sevinebiliriz de, üzülebiliriz de. Bu kimseyi ilgilendirmez.”

Volkan 1 puana takla atar - GAZETEVATAN.COM
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla