Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2010, 05:20   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Korkulan oldu... Q7 1 ay yok

Rapid Wien maçında sakatlanan Beşiktaş'ın yıldızı Quaresma'nın, sağ arka adalesinde yırtık oluştu. Sahalardan 1 ay uzak kalacak Portekizli futbolcu, bu süre içerisinde 8 kritik maçta forma giyemeyecek!

Click the image to open in full size.

UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’ın deplasmanda Rapid Wien’i 2-1 mağlup ettiği maçta sakatlanan Ricardo Quaresma’nın 4 hafta sahalardan uzak kalacağı kesinleşti. Dün MR’a giren Portekizli oyuncunun sağ arka adalesinde yırtık oluştuğu ve bu süre içerisinde milli takım, lig ve kupa dahil olmak üzere 8 karşılaşmada forma giyemeyeceği öğrenildi. Trabzon maçının yanı sıra uzun bir aranın ardından Portekiz’in kadrosuna da çağrılan Q7, sakatlığı sebebiyle 8 Ekim’deki Danimarka ve 4 gün sonra İzlanda ile yapılacak maçlarda oynamayacak. Siyah-Beyazlılar’ın sağlık heyetinin tekrar sahalara dönmesi için büyük çaba sarf ettiği yıldız oyuncu, eski takımı Porto’ya karşı 21 Ekim’deki mücadelede de boy gösteremeyecek. Q7’nin 4 Kasım’da Porto ile deplasmanda yapılacak maça yetişmesi bekleniyor.

‘Arkadaşlarım söz verdi’
Sakatlığına takım arkadaşları kadar kendisi de çok üzülen Quaresma, “Çok kötü bir sakatlık geçirdim. Ani hamle yapınca, ayağımı ters bastım ve adalemden sanki küçük bir dalın kırılması gibi bir ses geldi. Zaten o an kötü bir şey olduğunu anladım. Takım arkadaşlarım karşılaşmanın ardından yanıma gelip, ‘Trabzon maçını senin için kazanacağız’ dediler. Ben olmadan Rapid’i yendiler, şimdi ise sıra Trabzon’a geldi” dedi.

Orhan Yıldırım

Quaresma’nın kaçıracağı maçlar:

3 Ekim: Trabzonspor-Beşiktaş
8 Ekim: Portekiz-Danimarka
12 Ekim: İzlanda-Portekiz
17 Ekim: Beşiktaş-Manisa
21 Ekim: Beşiktaş-Porto
24 Ekim: Kayserispor-Beşiktaş
26 Ekim: Beşiktaş-Mersin İ.Y.
31 Ekim: Beşiktaş-Sivasspor

Korkulan oldu... Q7 1 ay yok - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla