Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2010, 05:23   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nasıl Üzülmez!

A Milli Takım'a alınmayan İbrahim Üzülmez, teknik direktör Guus Hiddink'e tepki gösterdi: Kulüplerinde oynamayanlar ve sakatlar kadroda, ancak formda olan ben yokum.


Click the image to open in full size.

Beşiktaş’ta son iki maçta forma giyen ve teknik direktör Bernd Schuster’in, “O biraz yoruldu. Bu yüzden Trabzon maçında İsmail Köybaşı’na şans vereceğim” diyerek dün akşam yedek kulübesinde soyundurduğu İbrahim Üzülmez, A Milli Takımımız’ın hocası Guus Hiddink’e tepki gösterdi. 36 yaşındaki tecrübeli solbek, formda olduğu bir zamanda kendisini Almanya ve Azerbaycan ile yapılacak Euro 2012 Grup Elemeleri maçlarının aday kadrosuna almayan Hiddink ve teknik kadro için “Futbolcunun yaşı değil, formda olması önemli. Şu an Türkiye’de benim kadar mevkiisinde daha iyi biri var mı? Kesinlikle Milli Takım’a alınmayı bekliyordum” yorumunu yaptı.

‘Neye göre belirleniyor’
Kulüplerinde direkt oynamayan ve sakat olan isimlerin Ay-Yıldızlılar’ın kadrosunda yer aldığına dikkat çeken Üzülmez, “Gerçekten çok üzüldüm. Bu kadroyu neye göre belirliyorlar, anlamakta güçlük çekiyorum. Kimseye, ‘Beni Euro 2012 finallerine götürün’ demiyorum. Ancak şu an kime sorsanız, ‘İbrahim Üzülmez oynar’ der. Demek ki teknik ekip herkesten farklı düşünüyor” diyerek tepkisini gösterdi.

Nasıl Üzülmez! - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla