Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2010, 12:46   #16
dartheagle
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ya arkadaş o zaman 18 tane oyuncu alalım gerisine gerek yok neden bu kadar oyuncumuz var takımda tabi ki rotasyon olacak. Bobo oyuna girdikten sonra hiç bana yok maça ısınamadı yok kötü oynarken girdi falan demeyin adam resmen yürüyecek durumda değildi bunun maçla falan alakası yok belli oluyo halinden. Hoca boş kaleye gol atabilecek mi atamayacak mı diye tercih yapamaz sahada yürüyen ölü gibi dolaşcak futbolculara güvenmesini nası beklersiniz. Tabi ki daha dinç oyuncularını oynatmak zorunda Trabzon diri bir takım çünkü fiziksel olarak onlara karşılık veremezsek teknik olarak vermemiz imkansız Türkiye de futbol fizikle oynanıyor bunu anlamamız için daha kaç sene geçecek.

Bizim elimizdeki oyuncularda sorun var hocanın tercihlerinde değil. Hoca sistemi değiştirmedi bişeyi değiştirmedi sadece elimizde Queresma ya alternatif alternatifi de geçtim queresma nın ters kanadına as oyuncumuz bile yok. Yani açıklarımızdan biri Queresma ne taraftaysa diğer taraftaki bekimize emanet. Yani Q7 soldaysa hilberte ekreme falan sağdaysa i.üzülmeze kalıyor. Başka bir hücum oyuncumuz yok Q7 nin yaptığı işlerin en azından en temelini yapabilecek. Tabata oralarda boğuluyor fiziksel açıdan güçsüz sürekli içeri katediyor. Holosko da mental açıdan gerçekten çok zavallı bir durumda ben bu kadar zeka eksikliği olan bir futbolcu az gördüm valla izlediğim maçlarda. Tamamen fiziğiyle oynamaya çalışıyor böyle olmaz guti gibi ernst gibi adamlarla birlikte oynuyorsan kafanı çalıştıracaksın. Sonra Aurelio tamam evet acaip top kesiyo heryere basıyo bilmem ne de arkadaş bizim zaten kanatlar çalışmıyor ortasahamızın hücuma destek vermesi lazım tüm hatlarıyla Aurelio aldığı topu geri oynuyo yana oynuyo biraz dikine pas düşün biraz hücum başlatmayı düşün abi kaptığın topu atıyosun oyunun pasif olduğu yere ne hücum kalıyor ne bişe bi de pres yiyoruz topu dikmek zorunda kalıyoruz İ.Toraman gibi kazma bir stoperimiz olduğu dolayısıyla. Çok tehlikeli bölgelerde ya saçma sapan top uzaklaştırıyor ya da topla çıkışlarına hiç dikkat etmiyor.

Kısacası bizim devre arasında bir adet açık adamına bir adet forvet adamına (fatih tekke yi görelim belki bu fikrim değişir) bir adet stopere kesinlikle ihtiyacımız var. Hilbert sağ beki bence idare ediyor şimdilik sağ bek aciliyetimiz olduğunu düşünmüyorum rıdvan da gelcek oraya ne de olsa. Ama stoper çok önemli sivok geri dönecek ama o da yetmez bir tane daha stopere ihtiyacımız var bence.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla