Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2010, 17:34   #1
beşiktaşkımm
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN
 
beşiktaşkımm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon14 Dünya'nın en iyi 26. takımıyız!

Click the image to open in full size.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) eylül ayı değerlendirmesinde Beşiktaşımız, 26.sıraya yükseldi.
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) eylül ayı değerlendirmesinde Beşiktaşımız, 26.sıraya yükseldi. Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri çeken siyah beyazlılar, "Dünyanın En İyi Futbol Takımları" değerlendirmesinde önemli bir çıkış gösterdi. Ağustos ayı değerlendirmesinde, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gerisinde 52. sırada bulunan Beşiktaş, eylül ayı değerlendirmesinde ise 26 basamak birden yükselerek, 26. oldu. Siyah beyazlı ekip, IFFHS'nin değerlendirmelerinde temmuz ayında 96. sırasında bulunurken 2 ayda toplam 70 sıra yükselme başarısı yükseldi.

Öte yandan diğer temsilcilerimizden
Fenerbahçe ile Galatasaray düşüş yaşadılar. Sarı lacivertli ekip 43. sıradan 50.'liğe düşerken, sarı kırmızılılar 48. sıradan 60.'lığa geriledi. Türk ekiplerinden Trabzonspor 195., Bursaspor 228., Antalyaspor ise 330. sırada yer aldı.

Sıralamada son
Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Inter 300 puanla zirvedeki yerini korurken, 279 puanlı Barcelona ikinci, 260 puanlı Bayern Münih 3. sırada yer aldı.
__________________
Click the image to open in full size.
Ablasının birtanesi..
Bir Çocuk Gülsün,Dünya Gülsün!..:)

beşiktaşkımm Ofline   Alıntı ile Cevapla