Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 00:42   #4
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
pascaltekin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yonetımı bılmem ama taraftar olarak schusterı arkasındayız. sampıyonluk gelır mı gelmez mı bılemem ama oynan futbolla bakarsak bursa besıktas ts harıc oyle goze hos gelen rakıbı bogan takım gorremıyoruz.. ama buyuk bır ıhtımale sampıyon olurz gıbıme gelıyor...

sısteme gelınce evet futbolcular ne kadar degıssede aynı sıstemde devam etmekteyız. bu konuda hocayı elestırmek bence yanlıs olur, cunku bu oyuncuların hıc bırı hocanın aldıgı oyuncular degıl her sey gelecek sezon bellı olacaktır fakat hocanın gelısyle bazı oyuncularda ılerleme var bobo, toraman necıp ısmaıl( ne kadarda kotu olsada) tabata... tek eksıgımız ıyı bır sag kanat olmaması burda nıhat bu ısı ıdare edebılır ama oda kendınısı bır turlu toparlayamadı... umutla beklıyorz nıhatı ..

elestırıne gelınce abi
1 cısı bnce o kadar abartılacak bır rotasyon yapmıyor hocamız 7 tane saglam oyuncu oynatıyor her mac.. ernst toraman gutı q7 hakan ısmaıl veya ıbrahım necıp zapo.. gerıye kalan 4 oyuncuda sakatlık olmasa veya macına gore degıstıryor bu olumlu bır hal .. haftada 3 macı kaldıracak zıhnıyete kavusmadılar oyuncular..

2cısı tam bır kapalı kutu onu hoca bılır ama schuster gıbı buyuk bır hoca harcanmamalı uefa ıstedıgımız basarı bnce yakalanır ben en az bır ceyrek beklerım kotu bır kural cekılmese, lıg ıcın umutluyum yeterkı ıstedıgımız bazı oyuncular besıktasta oynadıgının farkında olsunlar performanslarını yukselltsınler
Tekin 2 konu var deginecegim:
Sampiyonluk zor derken ustumuzde TS ve Bursa olur diye dusunerek dedim.Sende onlari begeniyorsun, burada sorun yok.
2.si ise rotasyon.Bak bazi oyuncular vardir surekli oynatarak kazanirsin Necip gibi,bazi oyuncular vardir dogru maclarda kullanman gerekir Ismail gibi...sin bir yonu bu.Birde futbolla hasir nesir olanlar iyi bilirki 4lu defans ve onundeki 2 onlibero ile mecbur kalinmadikca oynanmaz.Bu bir futbol teyammuludur.Yoksa geri kalan rotasyona benim itirazim yok.Birde sunu sorucam: Rotasyonla istikrar yakalamis,buyuk basarilara imza atmis bir buyuk takim gosterebilirmisin bana? Ornegi var mi?
Hal boyleyken Amerikayi yeniden kesfetmeye ne gerek var?
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla