Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 11:03   #10
Akdora
Savaşçı Kartal
 
Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Güzel bir değerlendirme yapmışsın abim..

Öncelikle hocayla anlaşma yapılırken neler istendiği ve hoca neleri vaad etti bilmesekte her ne şartta olursa olsun hocanın arkasında olmamız gerektiğidir.Hocanın kurmaya çalıştığı sistem her ne kadar zor ve uygulaması için tam istenilen bir kadro derinliğimiz henüz olmamış olsada ben açıkcası bu sene devre arasında eğer transfer yapılmasa bile önümüzde ki doğru yerlere yapılacak 3 transferle çok iyi işler yapılacağına inanıyorum..

Rotasyon konusunda zaman zaman abartıya kaçtığını düşünüyorum ama maçın gidişatına göre yaptığı değişikliklerle (trabzon maçı hariç) oyuna çevirmesini bildi ve diğer oyuncularıda hazırda tutmak istemesine karşı çıkamıyorum.

Ayrıca bakıldığında bu sene içerisinde oynadığımız futbolla rakibin ne yapacağıyla değil rakip bizim ne yapacağımızı düşünmek durumunda kalıyor ki bu yıllardır içimizde ukde kalan bir durumdu..

Son söz bu sene şampiyonluk gelmese bile bu bir geçişi dönemi olduğu için önümüzde ki sene çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum..Sadece sabır etmeye devam edelim ve hem hocamıza hem takımımıza sahip çıkalım..
__________________
Click the image to open in full size.


Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.


profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla