Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 22:04   #32
dartheagle
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
havali_cocuk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bobo sakat sanırım bu adamı hep son 20 dakikaya alıyor veya hazır değil.. Eğer sakat ve hazır değilse neden kurtarıcımız oluyor Bobo. Çelişki dolu yine.. Bişi demek yersiz, olan olmuş biten bitmiş..

Sadece Schuster'in Del Bosque gibi (11 haftada 11 değişik kadroyla) çıkmasını istemem.. Artık yavaş yavaş kadro oturmalı, takviyeler yapılmalı...

Birde yönetimimizin dediği gibi ilk yarı arasında sağbek ve forvet alınacaksa takımımıza o zaman böyle bi gidişatımız olursa Schuster'i eleştiririm derim..

Açıkcası ben böyle kadroyu en son 2000'li yıllarda gayse'de görmüştüm.. Çok geniş.. Biz bu kadroyla, bu futbolcularla 2-0 gibi sonuçlarda takımda bir bozukluk olduğunu söyleyebilirim.. Gelene geçene en az 3 fark atmalıyız lakin forvetle birlikte...
abi geniş dediğin kadroda queresma dışında açık adamı hatta açığı da geçtim kanada benzer adam yok. Holosko Tabata Nihat la falan olmaz bu iş. Hadi kanatlarını geçtim forvetin biraz hareketli olur topla iyi bindirmeler yapar savunmayı dağıtır o da yok nobre savunmayı dağıtıyo top ayağında bişe yapamıyo bobo da boş alana kaçmaktan başka bişe yaptığı yok savunmaları hiç zorlamıyo. Ortasahamız da neredeyse haftada 3 maçı kaldırabilecek kapasitede olmayınca böyle patlıyorsun tabi maç içinde. Belki Fink i Necip i falan kullanabilir böyle durumlarda. Ben rotasyona karşı değilim ama rotasyonda kullanabileceğimiz adam sayısı çok kısıtlı sorun bu bence. Ferrari olmayınca stoper toraman a kalıyor ki o da gerçekten yetersiz. İleri kurulu ortasahada arkaya çok adam kaçırıyor daha da önemlisi savunmanın oralarda en yapmaması gereken şeyi yapıp saçma sapan top kullanıyor. Savunmayı ileri çekme nedenimiz paslaşmanın iyi olması toraman topu bodoslama dikince bu iş yatıyo tabi. Beklerimiz şimdilik idare ediyor ama queresmasız kanatlar, yarım yamalak forvetler, süpriz performanslı stoperlerle acaip iyi durumda değiliz. Takviyelerle inanılmaz bir duruma da gelebiliriz tabi orası ayrı ama şu anki kadro yapısıyla işimiz çok gol atmaya bakıyor harbiden onu da pek beceremedik son haftalarda ve puan kayıpları geldi.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla