Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2010, 04:34   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kulübede 7. yabancı iddiası

FANATİK, nefes kesen Trabzonspor-Beşiktaş maçının tansiyonunun en yüksek olduğu anlarda Beşiktaş kulübesinde yaşanan çok ilginç bir diyaloğu açıklıyor. Sonu iddia tutuşmaya kadar varan diyalog, o anda yedek oturan iki Beşiktaşlı futbolcu arasında geçer.


Click the image to open in full size.

Trabzonspor-Beşiktaş maçının ikinci yarısı... Schuster, Bobo’yu oyuna sokmak için yanına çağırır. Tam bu esnada kulübede iki oyuncu arasında sonu iddia tutuşmaya varan bir diyalog yaşanır. İddianın konusu Bobo’nun teknik heyet tarafından 7. yabancı olarak sahaya sürülüp sürülmeyeceğidir!

Bobo, yerlinin yerine!
Olay şöyledir: Kartal’ın hocası Schuster ikinci yarının ortalarına doğru Bobo’yu oyuna sokmak için yanına çağırır. Brezilyalı’yı yerlilerden biriyle değiştirecektir! Bu esnada yedeklerden biri, kulübedeki takım arkadaşına, “Sahada 6 yabancımız var. İster misin hoca Bobo’yu da oyuna soksun” der. Diğer Siyah-Beyazlı oyuncu yanıt verir: “Yok canım. Hoca öyle bir hata yapmaz.” Konuşmayı başlatan futbolcu ısrarcıdır, “Vallahi Bobo’yu da sokarsa, sahada 7. yabancı olur. Hükmen yeniliriz. Bence yerlilerden birini çıkartıp, Bobo’yu oyuna sokacak. Var mısın iddiaya?” diyerek takım arkadaşına küçük çaplı bir meydan okur. Schuster’in böyle bir hata yapmayacağına inanan diğer futbolcu iddiayı kabul eder.

4. hakem uyarınca...
..Ve 68. dakikada oyuncu değişikliği tabelası havaya kalkar, ancak korkulan olmaz. Çünkü maçın 4. hakemi Hakan Ceylan, Beşiktaş teknik ekibini uyarmıştır. Yapmak üzere olduğu hatanın farkına varan Schuster, Bobo’yu sahaya sürerken, herkesin oyundan çıkarılmasına şaşırdığı Ernst’i son andaki kararıyla kenara alır ve ‘Sahada aynı anda sadece 6 yabancı oyuncunun oynaması’ kuralını ihlal etmez. Sonuçta iddia sahibi oyuncu arkadaşına borçlanır. Schuster’in hata yapmayacağında ısrarcı olan diğer futbolcu Beşiktaş’ın kaybettiği günde ‘günün kazananı’ olmayı başarır.

Kulübede 7. yabancı iddiası - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla