Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı
Pessss.... Bir futbolcu gol atiyorsa iyi,gol kaciriyorsa kotu.Yapilan tanimlama bu.Skor yazarlarini elestiriyoruzda onlardan bir farkimiz yok taraftar olarak.Bobo gol attigi icin yildiz,Nobre atamadigi icin tu ka ka.
Nobre 3. sinif olmasina ragmen futbolun gerekliliklerini yerine getirmeye calisan,hucum pres yapan,rakip stoperlerle bogusan v.s v.s. bir futbolcu.Aldigi paraymista bilmem neymis.Sanki bu konuyu acan arkadasa okadar para teklif etseler yok ben okadar edecek bir futbolcu degilim,ucreti biraz dusurun sozlesmeyi oyle imzalayayim diyecek.
Yinelyorum,yanlis anlama olmasin; Nobre 3. sinif bir santrafor.Buna karsin elimizde baska o tarz bir santrafor yok.Tekke gelene kadar macina gore Nobre oynayacaktir,oynamalidir.Schuster i elestirebiliriz ama aptal yerine koyamayiz.Buyuk maclarda neden Bobo degilde Nobreyi tercih ettigini bir dusunun.Bence sonuna kadar haklidir. |
buyuk maclarda bobo olmamasi konusunda sustere hakverdigine katilmiyorum bobonun derby performanslariyla nobrenin kiler karsilastirilsin o zaman anlayalim herseyi ozaman oraya bi at koyariz saga sola kosar durur hemde nobrede daha cok kosar katilmiyorum abicim bu konuya besiktasin forveti gol atacak atmiyorsa klubede kalacak konuyu acan arkadasinda cok yersiz bir sekilde sinir yaptigini soylemeliyim tabiki
kusura bakma bugun sana fazlaca katilmiyorumlu alintilar yapiyorum ama yapacak birsey yok