Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
buyuk maclarda bobo olmamasi konusunda sustere hakverdigine katilmiyorum bobonun derby performanslariyla nobrenin kiler karsilastirilsin o zaman anlayalim herseyi ozaman oraya bi at koyariz saga sola kosar durur hemde nobrede daha cok kosar katilmiyorum abicim bu konuya besiktasin forveti gol atacak atmiyorsa klubede kalacak konuyu acan arkadasinda cok yersiz bir sekilde sinir yaptigini soylemeliyim tabiki
kusura bakma bugun sana fazlaca katilmiyorumlu alintilar yapiyorum ama yapacak birsey yok  |
Bobo Tigana doneminden beri takimda.Onunla oynadigimiz FB ve GS maclarinda galibiyet oranimiz ne? Bu tarz maclarda yipratan bir santraforun olmazsa baski kuramazsin.He diyeceksinki Nobrede sadece kavga ediyor baska birsey yapmiyor.Evet bu da dogru.Ancak Luganoyla Bilica gecen seneki macta Boboya nefes aldirmadi.
Sonuc olarak ikiside bizim santraforumuz degil.Bobo Nobreden bir nebze iyi olabilir ama bu onu BJK nin santraforu yapmaz.
Benim esas elestirim Bobonun taraftar tarafindan cok buyuk santrafor ilan edilmesine.