Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2010, 18:06   #15
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bobo Tigana doneminden beri takimda.Onunla oynadigimiz FB ve GS maclarinda galibiyet oranimiz ne? Bu tarz maclarda yipratan bir santraforun olmazsa baski kuramazsin.He diyeceksinki Nobrede sadece kavga ediyor baska birsey yapmiyor.Evet bu da dogru.Ancak Luganoyla Bilica gecen seneki macta Boboya nefes aldirmadi.
Sonuc olarak ikiside bizim santraforumuz degil.Bobo Nobreden bir nebze iyi olabilir ama bu onu BJK nin santraforu yapmaz.
Benim esas elestirim Bobonun taraftar tarafindan cok buyuk santrafor ilan edilmesine.

iyide bu bobo dedigimiz adam santrofor degil zaten elinden geldigince yapmaya calisiyor bobo santroforun yaninda oynayabilecek bir forvet oyuncusu ve bu takima geldiginden beridirde yetersiz 10 numaralarla oynadigini hepimiz kabul ediyoruzdur sanirim ilk defa bu sezon arkasinda adamgibi adamlar var ve daha simdiden ligde 5 golu bulmus durumda avrupadada golleri var ama saymiyorum tabiki ayrica butun maclarda 90 dakika gorev yapmadiginida biliyoruz fener macindaki puaninda bobonun aldiginida biliyoruz ayrica rapid macinda attigi golden onceki ofsayttan kurtulusu vurusun klasligi falanda tartisilmaz sanirim yani 1 2 golmu diyebilirsin ama burda 23 yasinda ve hala gelismekte olan bir adamdan bahsediyoruz bence bobo bu takimda nekadar tartisilsada yerine kim gelirse gelsin onun kadar verim alamayacagimiz bir adam ayrica karakter ve disiplin bakimindan insanlik ve futbolculuk bakimindan her haliyle besiktasa yakistigini dusunuyorum ayrica nobre yilda 2.5 milyon euro alirken bobonun aldigi paranin 1.2 milyon oldugunu unutmayalim hersene 3 katindan fazla gol atip yarisi kadar para kazanan ve bunu sorun etmeyen bir admdan bahsediyoruz onun yerinde bir turk olsa simdiye coktan gs fb biyere gitmistiki herkez boboya 2.5 3 milyon eurolari rahatlikla verir bu ligde bence bobo herseyiyle besiktasin santroforu demiyorum ama golcusudur oyuncusudur yakisiyordur