Rezil bir oyun, rezil bir sonuç...Ben Milli takımı bu kadar aciz, bu kadar kişiliksiz oynarken görmemiştim son yıllarda, yenilsekte helal olsun çocuklar diyebiliyorduk...Şimdi ise 70'ten sonra artık bitsede izlemesek şu maçı diyoruz, 6-7 yemesek bari diyoruz!..
Hiddink'in yaptıklarına da inanasım gelmiyor, çok iyi bir hoca olduğunu düşünüyorum, geldiğinde de çok sevinmiştim, ama dün akşam sahaya çıkardığı 11 tam bir komedi, o kadroyu görüpte bu maçtan en azından bir puan koparırız diyen var mıdır merak ediyorum...
Bu sene ayağına top değmemiş Özeri'in işi ne Allahaşkına sahada, hayatında bir defa sol bek oynamış Sabri, ondada devreyi 2-0 yenik kapatmışız, onun işi ne sol bekte, bu kadar bariz hataları F.Terim-M.Denizli gibileri yapar diyordum ama Hiddink'te yaparmış meğer!..
Bu Milli takıma hala Türkiye'nin en iyi oyuncusu olan Volkan Şen'i çağırmamak, sol bek kıtlığı varken şu anda performans olarak o mevkiinin en iyisi olan İ.Üzülmez'i kadroya çağırmamak, Valenci'da süper top oynayan M.Topal'ı kadroya çağırmamak büyük ayıptır!..Herkezin gördüğü bu hataları Hiddink-Oğuz Çetin ikilisi yaparsa, 3-0'da olur 5-0'da!..
__________________ |