Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2010, 21:56   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Son Kartal ALONSO

09.Ekim.2010

Alonso, Pistte Kartal gibi uçmak isterim

Click the image to open in full size.

İspanyol oyuncu, Formula1 pilotuna imzalı Beşiktaş forması gönderdi. Siyah-beyazlıların bir maçını izlemek istediğini söyleyen Alonso da, "Beşiktaş'ın amblemi Kartal. Ben de pistte Kartal gibi uçmak isterim" dedi.


Şimdiden Real Madrid’in efsaneleri arasında yer alan Beşiktaş’ın İspanyol oyuncusu Guti Hernandez, Formula 1’de yarışan vatandaşı Fernando Alonso’ya, unutamayacağı bir hediye gönderdi.

Sıkı bir Real Madrid taraftarı olan aynı zamanda büyük bir Guti hayranı olan Ferrari’nin başarılı pilotu Alonso, Milliyet ile TRT’den Okay Karacan ve Erbatur Ergenekon’un ortak aracılığıyla Guti’nin imzalı formasına kavuştu.

F1’in köklü ekiplerinden olan Ferrari’den alınan izinlerin ardından, Alonso ile buluşan TRT ekibi Guti’nin yolladığı imzalı forma ve oyuncak Kartal’ı İspanyol pilota verdi. Siyah-beyazlı oyuncunun bu jesti karşısında duygulanan ünlü pilotun, “Guti’nin bu jesti için ona çok teşekkür ederim. Ben Real Madrid fanatiğiyim ve onu gerçekten çok özlüyorum. Adım gibi eminim ki, Türkiye onun futboluna aşık olacaktır. Guti ile Türkiye’de buluşmayı çok istiyorum. O benim İstanbul’daki yarışımı seyreder, ben de onun Beşiktaş forması altındaki bir maçını izlerim. Umarım bu dileğim gerçek olur. Onu tekrar izleyebilmek harika olacaktır” diye konuştu.

Alonso’nun hayranı

Üzerinde “Alonso’ya en içten sevgilerimle. Sana Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda başarılar dilerim” yazılı formayı Japonya’daki yarış öncesinde alan Alonso, oyuncak Kartal’ı gördüğünde ise “Beşiktaş’ın amblemi Kartal. Ben de Kartal gibi pistlerde uçmak isterim. Beşiktaş’a Avrupa’da ve Türkiye’de başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın başarılı oyuncusu Guti ise, Alonso’nun her yarışını takip ettiğini onun en büyük hayranı olduğunu belirtti. İspanyol futbolcu fırsat doğması durumunda Fernando Alonso’nun İstanbul’daki yarışını da izleyeceğini dile getirdi.

Serdar Sarıdağ / Milliyet
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla