Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2010, 12:15   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
I.Üzülmez Bombaladı!

EURO 2012 elemelerindeki 3. maçımız olan Almanya sınavında adeta kimyası bozuk bir milli takım vardı sahada... Sabri’den sol bek yaratmaya, Hamit’i sol açık oynatmaya kalkan teknik ekibin bu ‘denemeleri’ sonuçta 3-0’lık hezimetle sonuçlandı.

Peki “Sağdan devşirme sol kanat” oyuncuları hakkında Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez ne düşünüyordu? İşte yıllardır sol bekte eskitilemeyen ve hatta F.Bahçe derbisinde sağ bek görevini bile başarıyla yerine getiren Üzülmez’in sözleri:

BU ÜLKEYİ ÜZMEYE HAKLARI YOK
Öncelikle çok üzgün olduğumu belirtmeliyim. Televizyonun başında kahroldum. Türkiye’de sol bek mi kalmadı ki, sağ beki sola çekiyorlar? Şunu özellikle ifade edeyim, bu sitemim “Beni çağırsınlar” diye değil. Türkiye’de benim dışımda İsmail Köybaşı var, Hakan Balta var, sol önde oynayacak Bursasporlu Volkan Şen var. Tabii bunları görecek göz lazım. Almanya karşısında resmen macera aradılar.

Bir yanlışları Türkiye’ye çok pahalıya patladı. Bu ülkeyi üzmeye kimsenin hakkı yok. Bu yenilginin tek sorumlusu teknik heyettir. Başarıda nasıl ön plana çıkıyorlardı şimdi de bunun sorumluluğunu almalılar. Sayın Hiddink’ten çok Oğuz Çetin’in bunları görmesi, uyarması gerek.

ALLAH BİZİ FARKTAN KORUDU
Almanya’da bir yeğenim var. Maça gitmiş, stattan çıktıktan sonra beni aradı. “Pazartesi (yarın) işe nasıl gideceğim” diyor. Berlin Olimpiyat Stadı’nda gerçekten çok kötü bir milli takım izledik. Almanya, eğer Dünya Kupası’nda Arjantin’e karşı oynadığı futbolu oynasa tarihi fark olurdu. Bizi Allah korudu. Sonuçta grupta biten bir şey yok. Ama inşallah Azerbaycan maçını kazanırız. Benim milli takım hayalim ise jübile yapana kadar devam edecek
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla