Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2010, 22:28   #43
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Taraftarlık böyle bişey midir? İllaki mağlubiyet midir cephe aldıran taraftara .. Tamam kimse takımının yenilmesini istemez ama şurada daha kaç hafta olmuş hoca geleli,takım birbirine ısınmamış,yepyeni bir düzen kurulmaya çalışılıyor.. Bu süreçte mutlaka sıkıntı yaşanacak ama en ufak bir pürüzde biz takımına her zaman verdiği desteğiyle adını duyuran taraftarlar olarak hemen cephe almayalım.. Ne olmuş ki? Puan kaybı tabiiki yaşanacak bu ligde,tabiiki sakatlıklar olacak tabiiki cezalı duruma düşen oyuncularımız olacak. Ligde puan kaybı yaşanacak ki ligdeki yarış anlam kazansın..

Bakıyorum hemen ''Schuster efendiciler'' ortaya çıkmış .. Ne oluyoruz beyler? Fener beraberliği ve belediye mağlubiyeti mi sizin başınızı gömdüğünüz kumdan çıkaran şey? Yoksa takımın bu sonuçları alması sizi memnun etmemiş gibi görünseniz de memnun mu etmekte? Ben daha ligin başında yeni gelmiş bir hocaya karşı ilk puan kayıplarında söylenen bu sözlerde art niyet ararım kimse kusura bakmasın ..Eleştiri olmayacak mı tabiiki olacak ama daha yeni doğmuş bir bebeğe 10 yaş elbisesi giydirmek gibi bişey bu ..

Sezon sonunda bu takım şampiyonluğa giderse yada bırakalım uzak dönemden sözetmeyi Avrupa Ligi'nde iyi sonuçlar almaya devam ederse ne diyeceksiniz?Bu tip homurdanmak yerine takıma destek olsanız taraftarlık bilinciyle hareket etseniz daha iyi olmaz mı?
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla