Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2010, 08:35   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tekke'den İyi Haber Geldi !

Rubin Kazan'dan sezon başında transfer edilen Fatih Tekke'den iyi haberler geliyor. Tecrübeli futbolcunun her geçen gün iyiye gitmesi, Schuster'in yüzünü güldürüyor.
Beşiktaş’ta üst üste yaşanan sakatlıklar herkesin moralini bozuyor. Ancak bir yıldızdan gelen haberler umut veriyor... Sezon başında Rubin Kazan’dan transfer edilen tecrübeli golcünün sakatlığı nedeniyle 10 gün sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Ancak bu süreç uzayınca, teknik heyet ile sağlık ekibi arasında soğuk rüzgârlar esmeye başlamıştı.
Schuster nefes aldı
Beklenen haber sonunda geldi... Tekke’nin kısa bir süre içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği ve en geç Porto karşılaşmasında görev verilmesi halinde forma giyebileceği belirtildi. Her geçen gün iyiye giden tecrübeli golcünün durumu, teknik direktör Bernd Schuster’in de yüzünü güldürüyor. Yoğun maç temposu ve sakatların çokluğunda, Schuster’in tecrübeli futbolcuya şans vermesi bekleniyor. Yıldız oyuncu da, Beşiktaş formasıyla çıkacağı ilk karşılaşmayı iple çekiyor. Fatih Tekke, “Bu sene bize güvenen ve transferimizi gerçekleştiren yöneticilerin yüzünü kara çıkarmayacağız. Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşımaktan başka bir şey düşünmüyoruz” dedi.

Fanatik

BesiktasForum | Basından Haberler
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla