Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2010, 10:08   #13
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Iverson adım adım Beşiktaş'a

11 Ekim 2010 20:36 | NTVSpor.net
Dünyaca ünlü basketbolcu Allen Iverson, Beşiktaş Cola Turka ile anlaşma noktasına geldi. NBA'in efsaneleri arasında gösterilen Iverson'ın menajeri, siyah-beyazlı kulüpten 10 gün süre istediklerini açıkladı.
Click the image to open in full size.
Bu sezon futbolda Quaresma ve Guti transferleriyle büyük ses getiren Beşiktaş, şimdi de basketbolda bir dünya yıldızını siyah-beyazlı renklere bağlamaya hazırlanıyor. Beko Basketbol Ligi'nin iddialı takımlarından Beşiktaş Cola Turka, NBA tarihinin efsane oyuncularından Allen Iverson ile anlaşmaya çok yakın...
NTV Spor'a konuşan süper yıldızın kişisel menajeri Gary Moore, Beşiktaş'tan resmi teklif aldıklarını doğruladı. Siyah-beyazlı kulüpten gelen cazip teklif karşısında düşünmek için 10 gün süre istediklerini belirten Moore, "Türkiye ligi oldukça rekabetçi bir lig ve Iverson da yüksek kalitede bir basketbol oynamak istiyor. İstanbul da çok güzel bir şehir. ABD'ye de çok uzak değil. Görüşmelerimizi ciddi şekilde sürdürüyoruz" dedi.
NBA'de Philadelphia, Denver, Detroit ve Memphis formaları giyen 35 yaşındaki süper yıldız, 14 yıllık kariyerinde 21.8 sayı-6.2 asist ortalaması tutturdu. Geçtiğimiz sezon 76’ers ile 25 maça çıkan Iverson 11.6 sayı ve 4.1 asistle oynamasına karşın, yaz döneminde herhangi bir NBA takımından davet alamadı.
Çin'den daha yüksek ücretli teklifler aldığı bilinen Iverson'ın, tercih listesinde ilk sıraya Beşiktaş'ı koyduğu ve son kararını 7-10 gün içinde açıklaması bekleniyor.
Beşiktaş'ın Iverson'a yıllık 2 milyon dolar önerdiği, anlaşmanın hafta sonuna kadar veya en geç 10 gün içinde yapılacağı da gelen haberler arasında...
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla