Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2010, 06:19   #2
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI

Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Guti'yi aracı yaptı

Click the image to open in full size.Katalan gazetesi Sport, eski dostu Guti ile buluşan Raul’un, “Beşiktaş bana teklif yaparsa ayrılmak için Schalke’den izin istemeye hazırım” dediğini yazdı.
Sezon öncesi Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için çabaladığı ancak Schalke’ye giden Raul Gonzalez, pişman olduğu bu tercihinden dönmenin yollarını aramaya devam ediyor. Daha önce Schuster’e “Kurtar beni” dediği belirtilen İspanyol yıldızın bu kez Guti’yi devreye soktuğu belirtildi.
Yardım beklentisi
Konuya geniş yer ayıran Katalan gazetesi Sport, Real Madrid’de uzun yıllar birlikte oynadığı Guti ile buluşan Raul’un, eski dostuyla dertleştiğini yazdı. Haberde, Guti’nin Raul’a tavsiyelerde bulunduğu, onun da bunları çekincesizce dinlediği, hatta devreye girmesini istediği belirtildi.
‘Tek yolu Beşiktaş’
Raul’un, Guti’ye Beşiktaş’tan resmi teklif geldiği an Schalke yönetimiyle masaya oturacağını anlattığı da ifade edildi. Gazete, yaptığı yorumda ise, “Raul’un Schuster’e telefon edip etmediği bilinmiyor ama Schalke’de sorunları var. Onun için en iyisi Ocak’ta Beşiktaş’a gitmek” dedi.

Fotospor - Tuttuğu Takımdan Emin Olanların Sitesi