14-10-2010, 16:33
|
#5 |
Savaşçı Kartal
| Alıntı: mustafahaluk´isimli üyeden Alıntı
Bu sene kombine almadığıma bin pişmanım yönetimin biletleri iki yıldız aldılar diye bu kadar pahalı tutacağını hem tahmin ettim hemde işime gelmedi.45-50 tl olan bir maç bileti fiyatı orta gelirin altındaki BJK seyircisi için ne demek tahmin yürüteniniz varmı acaba?Aranızda eski ve yeni açık'a gelip oradaki insanların halini gören varmı acaba merak ediyorum yada yönetimden birilerinin.Şimdi bana herkez laf edicek yok yıldız alındı falan filan ben BEŞİKTAŞIMI seyretmek istiyorum arkadaş bedavada olsun demiyorum ama bu kadarda pahalı olmasın. | Şöyle bir durum açıkcası zaten senede 10 maça gidecek olan seyirci her halükarda kombineye yönelecektir.Ama yok senede 1-2 maça gelecek olan kişi için ise yönetim zaten sürekli gelmeyecek ona göre bir fiyat belirlelemekte.Ha bu rakamlar düşürülse düşürülse ne kadar düşürülür bunuda iyi tespit etmek gerekir.30 liraya düşürmeyeceklerine göre hiçbir şekilde senede 2-3 maç geleceklerini düşündükleri kimseler için 20 lira çok büyük bir fark yaratmaz bu maç için.. |
| |