Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2010, 03:30   #2
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal kuradan memnun

Basketbol ULEB Erkekler Avrupa Kupası'nda B Grubu'nda Sırbistan'ın Hemofarm Stada, Fransa'nın Asvel Basket ve Almanya'nın BG Goettingen takımlarıyla eşleşen Beşiktaş Cola Turka'nın antrenörü Burak Bıyıktay, kuradan memnun olduklarını söyledi.

Click the image to open in full size.
Bıyıktay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir grupta yer aldıklarını belirterek, "İlk hedefimiz bu gruptan çıkmak" dedi.

B Grubu’ndaki rakiplerini değerlendiren Bıyıktay, "Gruptan çıkacak güçteyiz. Asvel iyi takım. Bizimle birlikte grubun en güçlü takımı olarak gözüküyor. Hemofarm ise Yugoslavya ekolünden gelen bir ekip. Genç kadrosuna rağmen tehlikeli takım. Alman BG Goettingen ise grubun zayıf takımı olarak gözüküyor. Hedefimiz gruptan çıkıp bir sonraki gruba katılmak" dedi.

Beko Basketbol Ligi’nde 2010-2011 sezonu öncesi sakatlık sıkıntısı yaşamadıklarını kaydeden Burak Bıyıktay, "Ligde, Avrupa’da ve Türkiye Kupası’nda en yukarda olmayı hedefliyoruz" derken, transferi gündemde olan Allen Iverson konusunda ise iki tarafın da görüşmelerini sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

Kartal kuradan memnun - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla