Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2006, 07:22   #4
kartal17

kartal17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Delgado’nun Ricardinho aşkı!

Delgado’nun Ricardinho aşkı!
Click the image to open in full size.

Beşiktaş’ın Arjantinli yıldızı Delgado, futbola başladığında Ricardinho ile oynamayı hayal ettiğini belirtip, 'O benim idolümdü' dedi.

Sezon başında Basel’den transfer edilen Matias Delgado, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ricardinho ile aynı formayı giydiği için çok mutlu olduğunu dile getiren yıldız futbolcu, “Futbola başladığım dönemde, onunla birlikte oynamayı hayal ediyordum ve şimdi burada birlikteyiz. Tam bir profesyonel. Stilimiz de birbirimize benziyor. Kendisiyle çok iyi anlaşıyorum” dedi. Genç oyuncu, gelmeden önce Türkiye’nin tipik bir Arap ülkesi olduğunu düşündüğünü belirterek, “Buraya geldikten sonra İstanbul’u gezdim, yemeğini yedim, insanlarla tanıştım. Türkiye’nin bir Avrupa ülkesinden farkı yok” diye konuştu. Delgado, UEFA Kupası’ya ilgili olarak ise, “Önce grupları geçmemiz gerekiyor. Takımda UEFA Finali için büyük bir inanç var. Ama önce gruba kalmamız lazım” diye konuştu.

kaynak: fanatik..
-------------------------------------
Delgado..ricardinho..bu sene aldığımız iki dünya starı..ama şimdiden bazı medya kuruluşları birlikte oynarlarmı oynamazlarmı bunu tartışıp ikilinin arasını açmaya çalışıyor..buna en ii cevabı delgado vermiş..bence ikisi orta sahada yanyana oynamalı..ricardinho böylece daha faydalı olacaktır..