Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2010, 16:39   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Beşiktaş'ı Milan ve R.Madrid Gibi Görüyorlar'

Beşiktaş-Manisaspor maçı öncesi Beşiktaş'lı yazarlar karşılaşmayı Haber1903'e değerlendirdi.

Click the image to open in full size.
Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında Fi-Yapı İnönü Stadında karşı karşıya oynanacak Beşiktaş-Manisaspor maçı öncesi Beşiktaş'lı yazarlar karşılaşmayı Haber1903'e değerlendirdi.

' QUARESMA,GUTİ VE AURELİO'NUN OLMAYIŞI BÜYÜK EKSİKLİK '

Quaresma,Guti ve Aurelio'nun olmayışı Beşiktaş için büyük eksiklik. Manisaspor Beşiktaş'ın geçen sene ki hali. Ama o kadronun da yaptığı büyük işler vardı. Beşiktaş için zor bir maç olacağını düşünmüyorum.Beşiktaş Quaresma ve Guti'nin eksikliğini maç oynanırken zaman zaman hissedecektir. Beşiktaş'ın aklı bu maçtan çok Perşembe günü oynayacağı Porto maçını düşünecektir.

ATİLLA GÖKÇE

' RAKİPLER BEŞİKTAŞ'I MİLAN, R.MADRİD GİBİ GÖRÜYOR '

Beşiktaş'ın bundan sonra ki her maçı çok zor olacaktır. Beşiktaş'a karşı olan rakipler transferlerden sonra karşılarında Milan,Real Madrid varmış gibi oynuyorlar. Beşiktaş'ı yenmek bir Milan,Real Madrid'i yenmek gibi düşünüyorlar. Bu yüzden daha agresif ve saldırgan oynuyorlar. Bu yüzden Manisaspor maçının zor olacağına inanıyorum. Beşiktaş'ın yıldız oyuncuları çok olduğu için bunun üstesinden gelecektir. Quaresma ve Guti'nin olmayışı Manisaspor'a karşı farketmeyecektir. Karşında ki takım sonuçta bir Manisaspor. Bunu küçümsemek için söylemiyorum fakat herşey ortada. Porto'ya karşı bu isimler olmayacaksa gercekten Beşiktaş için dezavantaj olabilir. Guti ve Quaresma'nın olmayışı sadece görsel alanda Beşiktaş'ı etkiler. Çünkü bildiğiniz gibi Quaresma şova yönelik bir futbolcu. Belki burada bir tempo düşüklüğü olabilir.

Adnan Aybaba


'' QUARESMA VE GUTİ'NİN OLMAYIŞI BEŞİKTAŞ'I ETKİLER ''

Manisaspor maçının favorisi tabi ki Beşiktaş'tır. Quaresma ve Guti'nin olmayışı oyun ve hücum açısından Beşiktaş'ı etkileyecektir. Ama Guti ve Quaresma olmasada yine favori Beşiktaş'tır. Manisaspor Beşiktaş'a karşı hucüm bir futbol oynarsa Beşiktaş dahada avantajlı duruma gelir.

Metin Tekin


'' ZOR BİR MAÇ OLACAK ''

Manisaspor maçı Beşiktaş için zor bir maç olacaktır. Çünkü Manisaspor iyi bir ivme yakaladı. Quaresma ve Guti'siz Beşiktaş zorlanıyor. Çünkü Guti ve Quaresma olmayınca Beşiktaş gol pozisyonuna girmekte zorlanıyor. Hocanın oyun anlayışı bu yüzden bu maçta çok önemli. Karşı takımda da önemli gol isimleri var. Defansda verdiğimiz açıkları düşününce kolay bir maç olmayacak. Beşiktaş'ın tecrübesi ile bu maçı alacağını düşünüyorum. Manisaspor'un Beşiktaş'a karşı açık bir futbol oynaması onlar için dezvantaj olmayacaktır. Beşiktaş'ın savunmada büyük zaafları var. Beşiktaş'ın şuanda 2 yenilgisi var. Mevcut durumu ve defansda ki hatalarından dolayı Beşiktaş'ın yenilmeyecek bir görüntüsü şuan için yok. Onun için Beşiktaş'a karşı kapanmak çok mantıksız.+

Feyyaz Uçar

- HABER1903
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla