Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2010, 23:00   #8
bruschaga

bruschaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
mustafahaluk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Belliki bizler kadar ne maçlara gittiniz,nede yaşlı stadımıza aşık oldunuz.Biz o stadda ne günler geçirdik ne hüzünler ne sevinçler yaşadık,yeni açık'ta eski açık'ta ne rüzgarlar,yağmurlar yedik,o stad tarihi bir açık hava müzesi kıvamında yıllara meydan okuyan ihtişamıyla Boğazın,Dolmabahçenin gözbebeği.Şimdi özellikle yeni nesil fb ve gs nin yeni stadlarını görüp sürekli iç çeker haldeler kendilerince haklılar onlardan geri kaldık sanıyorlar halbuki tam tersi modern stad ile ele birşey geçmiyor,şampiyonluklar gelmiyor,kulübün borcu falan kapanmıyor bakın fb ye kaç sene oldu stadları biteli ne borçları bitti ne dertleri taraftarları kombine alıyorda derbi harici stadları bir türlü ful çekmiyor bakın gs de aynısı olacak şunuda unutmayın yeni stad yapılırsa HALKIN TAKIMI OLAN BEŞİKTAŞ BİZİM DEYİMİMİZLE "SON BARİKAT"TA YIKILMIŞ OLACAK,bizim gibi orta gelirli ve alt gelirli taraftar profili stada giremez hale gelicek çünkü yönetim stad parasını çıkartmak isteyecek.Bu mevzu derin hemde çok derin çoğu arkadaş durumu anlamıyor bile.
yani demek istedigin bu stad yikilmasin aynen kalsin,varsin bjk miz aynen devam etsin.iste bu zihniyet bjk mizi bir arpa boyu yol ileri götürmez,ben bunu bilir bunu söylerim.bak ben seninle yasit sayilirim,ben almanyada yasadigim halde evelki sezon kombine alip inönüdeki 17macin nerdeyse 11ne geldim.cocuklugumda yani daha 11yasindayken ailem beni türkiyeye ilkokulu okumam icin gönderdiginde nenemle dedemle yasrken yani 12sine bile daha girmemisken iskenderundan istanbula sirf bjk min macini izleyebilmek icin kactim.anlayacagin ben o mabette cok mac izledim cok eziyette cektim.elbetteki simdiki inönü kalbimizde daima olacak ama biz sirf kapalidaki ambians bozulmasin diye stadin yikilmasina karsi cikacaksak isimiz gercektende yas.fb gs veya baska bir takimin yeni stadi aldigi sonuclar kazandigi para bizi ilgilendirmez,biz bjk miz icin en hayirli islere destek vermek zorundayiz,ben kendi adima enaz 45bin kisilik modern bir stad istiyorum,cünki buna ihtiyacimiz var,cag atlamak zorundayiz.