Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2010, 17:54   #16
brk06
 
brk06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Hoca bu kafayla anca Barcelona veya Real'i çalıştırır.Rakip kim olursa olsun, ne kadar eksik olursa olsun sürekli saldırı modunda oynatıyor.İlk bakışta rakipi kendi sahasında boğmak güzel olsada Manisa gibi iyi kontraya çıkan takımlara 5 pozisyonda 3 gol yersin.Kanatsız oynayıp saldıran bir Kartal yerde koşan tavuk gibi oluyor bu halde.Ayrıca Hakan ısrarını anlamak mümkün değil.Hakan'ı sürekli arka arkaya oynatarak açmıyor, tam tersine zihin olarak daha geri gidiyor Hakan.Kötü kaleci olmadığını biliyoruz ama terapiye ihtiyacı var bu oyuncunun.Bunu nasıl göremiyorlar anlamıyorum.Üstelik Cenk gibi formda bir kalecin varken...
Keza Necip.Yahu sen gencecik, yetenekli, hırs dolu, başarıya aç bir çocuğu niye oynatmazsın? Aurelio için Necip'i kesti.Hadi Nobre'yi mecbur oynattın, niye müdahele etmiyorsun? Holosko'nun akıbeti belli bu adamı niye oyuna sokuyorsun? Ferrari sisteminde ağır kalıyor niye ilk 11'de sürüyorsun? Atmasyon rotasyonlarla gitmez bu lig.Gözümden ufaktan düştü Schuster.Hala oynattığı futbolu takdir ediyorum ve sonuna kadar da destekliycem ama şu basit görünen hataları yapmamalı.
Devre arasında başarı isteniyorsa parasına bakılmadan; Nobre,Holosko,Nihat,Fink,Ferrari(malesef) gönderilip yerine başka isimler alınmalı veya kazandırılmalı.
Bu takımda 2. yarı artık ilk 11'de Onur Bayramoğlu,Necip,Ersan,Rıdvan ve Ali Kuçik'i izlemek istiyorum.
brk06 Ofline   Alıntı ile Cevapla