Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2010, 19:54   #18
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bu futbol gercekten ilginc.Gelirken alinmasini elestirdigim Schusteri savunacagim hic aklima gelmezdi.Ben herkez gibi BJK hucum futbol oynamali,Karakartal gibi saldirmali v.s. soylemlere katilmiyordum.Biz saldirip,oyunu rakip yarialana yikarak avrupada basari saglayamayiz.Cunku bunu yapabilecek 16-18 ustun yetenekte futbolcuyu Turkiyede biraraya getirmek buyuk mesele.Bu tarz futbol ancak Turkiye ici icin uygun olabilir.
Azbucuk tanidigim Schusterde elindeki malzemeye bakmaksizin ayni sistemde israr eden,surekli hucumu dusunen bir hoca.Aslinda bu tarz oynamaya uygun adamlarimizda 7-8 (marco,necip,ernst,sivok,guti,q7,hilbert,uzulmez)t ane.Ekrem ve Ridvanda bu oyunculara rahatlikla eslik eder.Fatih Tekkeyi ise gormek gerekir.Geriye kalan adamlari tamamlamak ise bu sene olacak is degil.
Benim hocayi savunmam ise oynatmak istedigi sisteme uygun futbolcularimizin coklugu.Ama 3 kilit noktada acigimiz var.Stoper(Sivok olmadigindan 2 stoper suan icin),kanat (Q7 den baska budur diyecegimiz kanat adamimiz yok) ve santrafor (Bobo da Nobrede vasat adamlar).Bu kilit noktalardaki eksiklikler sebebiyle bu tarz supriz sonuclar bu sezon alinacaktir.
Bu sene sampiyon olamadik diye sene sonunda hoca yollanacaksa hic durmasinlar simdi yollasinlar.Cunku bu sene sampiyonluk zor.Ama biz hocayla devam edecegiz hocanin bu sistemi oturtmak icin belli sureye ihtiyaci var diyorlarsa bunu taraftara aciklasinlar ve su an biriken gazi alsinlar.Ben sabretmekten yanayim.Uzun zamandir bir mantalitenin mevcut futbolcularla uyumu bukadar yakin olmamisti.
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla