Konu: Dön artık
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2010, 04:54   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dön artık

Porto maçı öncesinde Quaresma'nın oynaması zor, Guti'nin ise durumu daha iyi görünüyor. Beşiktaşlılar iki dünya yıldızının yolunu dört gözle bekliyor.

Click the image to open in full size.
Beşiktaş’ın bu sezonki en önemli kozları Ricardo Quaresma ile Guti Hernandez sakatlıklarla boğuşuyor. İki yıldızın da forma giymediği Manisaspor maçını kaybeden Siyah-Beyazlılar, Porto maçı öncesinde sağlık ekibinden gelecek iyi haberleri bekliyor. Dünkü antrenmanda düz koşu yapan Guti’nin, Avrupa Ligi’ndeki Porto sınavında oynaması bekleniyor. Ancak Ricardo Quaresma’dan gelen haberler o kadar da parlak değil... Portekizli yıldızın bugün ülkesinden dönmesi ve bir dizi testten geçirileceği bildirildi. Kondisyon sorunu bulunan Quaresma’nın durumu, iki gün içerisinde netlik kazanacak. Hem teknik direktör Bernd Schuster, hem de Beşiktaşlılar’ın umudu iki futbolcunun da oynaması yönünde...

B planı da hazır
Ancak Schuster planlarını da hazırlamış durumda... Guti oynamazsa Tabata’yı bu bölgede değerlendirmeyi düşünen Alman teknik adam, Quaresma’nın yerine de Holosko’yu hazırlamayı düşünüyor. Manisa maçında aldığı darbe nedeniyle ayağında ödem oluşan Slovak yıldızın, Porto’ya karşı oynaması bekleniyor.


Dön artık - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla