Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2010, 05:24   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yediği Golde Topa Çıkmalıydı

Beşiktaş kaleci antrenörü Zafer Öğer Haber1903'e konuştu.


Click the image to open in full size.

Spor Toto Super Lig'de oynanan ve kendi evinde Beşiktaş'ın 2-3kaybettiği Manisaspor maçında eleştiri alan ve taraftarların bir kısmını ikiye bölen Beşiktaş kalecisi Hakan Arıkan'ı, Beşiktaş kaleci antrenörü Zafer Öğer değerlendirdi.
Haber1903'e konuşan Öğer ;
'' Hakan Arıkan antremanlarda iyi bir performans göstererek kaleci pozisyonunda 1 numaralı kaleci durumunda. Dünkü oynanan maçı değerlendirirsek 10 günlük bir Milli takım kampından döndü. Yedi gollere baktığımızda oyun sistemimizde ki değişiklikten dolayı kalecilerimiz libero gibi oynadığı için karşı tarafın forvetleri ile birebir kalmak zorunda kalıyorlar. Daha önce bu pozisyonlarda başarılıydı fakat Manisaspor maçında başarılı olamadı. Libero gibi oynamak için de top tekniğin çok iyi olmalı. Bunun üzerine antremanlarda çalışmalarımızı yapıyoruz. Bire bir kalındığında ne yapılması gerektiği üzerinde çalışmalarımız var. Altı pasa düşen her topta kalecilerin çıkması gerekiyor. Bizim kalecilerimiz Schuster ile birlikte çizgi kaleciliğinden çıkmışlardır. Yediği golde topa çıkmalıydı. Bizim üç kalecimiz de birbirinden iyi. Hepsi hazır durumdalar. 8 maçın geneline baktığımızda üç kalecimiz de iyi performans sergiledi. Bununda ödülünü Milli takıma giderek alıyorlar. Hocamız tercihini Hakan'dan yana kullanıyor ve Hakan görevini yapıyor. Manisaspor maçında taraftarlarımız Hakan'a destek çıktılar. Bu konuda taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Maç sonunda Hakan ile de konuştum. Mağlubiyetin vermiş olduğu bir üzüntü vardı. Kendisine sordum;'' Konstrantre eksikliğimi yaşadın bir sıkıntı mı var'' diye . Birşeyin olmadığını ve her zaman çıktığı gibi çıktığını söyledi.Bu maglubiyetin tek sorumlusu Hakan değil. Kazanırkende takım olarak kaybederkende takım olarak kaybediyoruz. Kalecilik zor bir meslektir. Herkesin Hakan'a sahip çıkması gerekiyor. ''
Porto maçında Hakan Arıkan'ın dinlendirelecek mi ? sorusuna; '' Hayır öyle bir şey söz konusu değil. Porto maçında Hakan kaleye geçebilir. Şuanda birinci kalecimiz Hakan Arıkan'dır. '' diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903


YEDİĞİ GOLDE TOPA ÇIKMALIYDI - Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla