Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2010, 15:13   #24
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
katiliyorum tamam uyarilsin ben uyarilmasinda demiyorum en azindan yonetim devreye girip turkiye ligi maclarinda tayfurun saha icinde durmasini soylemesi tayfurdan bilgi alis verisi yapmasini istemesi lazim ancak hemende asilip kesilmezki bu istikrar dedigimiz sey 8 10 haftada olacak birsey degil ve susterler bu istikrarin yakalanabilecegi ortadayken daha 8. haftada takimi yerlere vurmamak lazim ve cok sakatimizda var hali hazirda
Tayfur saha içinde mi sadece bilgi vermekle yükümlü? Saha dışında maç öncesinde rakipler hk. Tayfur hiç bilgi aktarmıyor mu sizce? Herkes takılmış tayfur'a.. Sözüm sana değil dostum sen dile getirdiğin için söylüyorum ama sonuçta ligde maça hazırlanırken mutlaka kasetler izlenir,bilgiler toplanır,oyuncu kalitesi hk. futbolcularımıza bilgiler mutlaka Tayfur tarafından saha dışında veriliyordur. Hoca'nın tercihi deyip geçmemiz gerek bence.

Biz bu yüzden başarılı olamıyoruz. Belliki hoca kendi ekibiyle çalışmak istiyor.Daha iyi olacağına inanıyor. Biz illa yanına bizden birini koymak istiyoruz.Ben yanında Tayfur olmasın demiyorum sadece anlatmak istediğim Tayfur'un rolünün saha içinde değil saha dışında daha aktif hale getirilmesi düşüncesindeyim.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla