Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2010, 13:17   #6
dartheagle
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Volkan Sen hem ihtiyacimiz olan bolgede oynuyor,hemde fark yaratabilecek bir futbolcu.Alternatif olarak Bayernde bu sene sans bulamayacak gibi gorunen Hamit dusunulmeli.Ben bu 2 isimden birinin bu sene icin yeterli olacagi kanisindayim.Santrafor ve stoper ise gelecek sezon dusunulmeli.Cunku bu mevkiilere alinacak isim muhtemelen yabanci olacak.Sivokla beraber elimizde 11 yabanci var.Boylesine bir rotasyon devre arasinda risk tasir.
Onurun belli yetenekleri var.Ancak birden bire adami yildiz yapmayalim.Bir kac mac daha gorelim.2 kere 10ar dakika iyi oynadi diye hemen monte edilmesi nekadar dogru,birden bire bu baskinin icine itilmeli mi,90 dk oynasa fizik gucu yetermi v.s. gibi bir cok soru isareti var.Bence oncelikle Necip 11in degismezi yapilmali.Onur sene icinde yavas yavas pisirilmeli.
Çok uzatmadan katıldığımı belirtmek istiyorum abi. Ama santrafor için Fatih Tekke yi beklemekteyim. O iyi çıkmazsa gene de transfer gerekli bence bu santraforlarla çok zorlanıyoruz. Fabiano gerçekten gelmek istiyorsa müthiş bir transfer olur bence.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla