Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2010, 20:23   #10
mustafahaluk

mustafahaluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Angry Olurmu arkadaşlar bizde iki tane dünya yıldızı var az bile

Ben buradan normal lig maçlarına bile 50 tl çok pahalı tribünlerin bir kısmı dolmuyor diye yazarken şimdi çok pahalı gidemicez diye feveran eden arkadaşlar bana "yönetim dünya yıldızları aldı taraftarda bu parayı verecek"diye herkez ahkam kesiyordu alın size dünya yıldızları!!!!Şimdi oturun evinizde seyredin maçınızı hemde iki dünya yıldızı sakat ve oynamıyor üstelik bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yönetimin bu yaptığı amiyane tabirle "tavuk yolmak" ama yönetimin bu yaptığı yeni birşey değil ben bundan iki sezon önce İnönüde derbi maçına bu bilet fiyatını verdiğimi bilirim,biz taraftar olarak yönetimin çektiği her bilet fiyatına bütçemizi sarsma pahasına alıp o tribünleri yönetime inat yaparmış gibi doldurça adamlar bugün sıradan bir uefa grup maçına 80 tl yaptıuğını şayet üst tura geçtiğimizde herhalde 100 tl den aşağı yapmaz ama biz o maçada gideriz,kulüpe destek olucaz,borçlarını kapatıcazya biz çok zenginizya herşeyi taraftara bindirin Aziz Yıldırım zihniyeti gibi bizleri taraftar değil bu yönetimde artık"müşteri"olarak görmekde,eğer biz müşteriysek yönetim 80 tl karşılığında bize ne satıyor birazda onu tartışalım o zaman.Bana kalede Hakan Arıkan'ı ve onun acemiliklerinimi?Ortada Tabata'nın şuursuzca gezmesinimi?Nobre'nin sağa sola koşularınımı?Defansın çizgi halinde ileri geri çıkıp arkaya atılan uzun toplara avel avel bakmalrınımı satacak bize bu yönetim ben 80 tl vericeksem böyle saçmalıkları değil adam gibi futbol isterim e bana onunda garantisini maç öncesi vermiyorsan ve ben müşteriysem 80 tl çok ama çok pahalı DERTÖREN YÖNETİMİ.......