Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2010, 10:08   #20
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

arkadaşlar,kim ne derse desin ben dünkü beşiktaşı beğendim..şu anda Türkiyede bu futbolu oynayan başka takım yok..Ancak takımdaki formsuz (kesinlikle kalitesiz değil) ve sakat oyuncuların çokluğu bireysel hataları getirmekte..Kimse bana Zapo nun kalitesiz bir oyuncu olduğunu söylemesin ..İtalya da banko forma giyen ,Türkiye de 2 şampiyonluk gören bir oyuncu kalitesiz olamaz..ancak formsuz olduğu da muhakkak..Haziran 20 den beri maç yapan bir takımın bu düşüşü yaşaması da muhakkak..Hakan'a gelince..iyi kaleci olduğu kesin..ancak formsuz olduğu da kesin ama "golü takım yer" gerçeğini de unutmamak lazım..Eğer senin forvetin ,rakıp takım oyuncusuna o uzun pası atmasını engelleyecek baskıyı (for checking) uygulayamaz isen o atılan top bir şekilde tehlike yaratır. Beşiktaş ın yaşadığı düşüşün önüne geçmenin yolu olan rotasyon'u yapacak kadro derinliği de sakatlıklar yüzünden kaybolunca kötü sonuçlar arka arkaya geldi..
Arkadaşlar ,hiçbir futbolcuyu bu sonuçlardan dolayı hedef haline getirmemeliyiz..bu son derece yanlış olur..bu takım düşüşte iken bile ;sistemi ile, mücadelesi ile,hocası ile birçok takımdan farklı bir boyutta olduğunu dosta düşmana göstermektedir ki bu kadar yıpratılma sebebi de budur..
Arkadaşlar;Beşiktaş bu sene futbolun keyif oyunu olduğunu,skorun futbol dan keyif almak için 2. planda kalan bir unsur olduğunu dost düşman herkese göstermektedir.
Beşiktaş;taraftarı olmayan futbolseverlerin bile sempatisini kazanmıştır bu sene ..haaa...kahrolanlar mı...onlar zaten futbolsever yada sporsever değil ki..onlar "skorsever" takım galipken varlar,mağlupken asacak adam ararlar.."kurnaz köylü" misali hep galibin yanındadırlar..
Ben Beşiktaş'ımın yanındayım...galipken de mağlupken de..
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"

Konu Karetta2002 tarafından (22-10-2010 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir..
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla