açıkcası dün gece maçı izlerken maçın başlarında girdiğimiz pozisyonları kaçırdığımızda nedense yine kaybedeceğimiz düşündüm.ancak şunu biliyorum ki karşımızda şu ana kadar oynadığı hiçbir maçını kaybetmemiş ve bu kupanın en büyük favorilerinden birisi ile karşı sergilediğimiz futbol beni son derece mutlu etti.18 kişilik kadro bile oluşturamadığımız bir maçta bu üst düzey performansı gösteren futbolcularımızı yürekten alkışlıyorum.O yüzden o ve ya bu hatalı polemiklerine girmenin yersiz olduğunu düşünüyorum.Sonuçta futbol takım oyunuysa hatalarda olacak o yüzden bir takım isimlerin hedef gösterilmesi ve sırt dönülmesi yakışık bir tavır olmamaktadır. Takımın belki son dönemlerde ki düşüşü herkesi üzmekte ancak şunu biliyoruz ki hem sakatlık hemde formsuz futbolcularımızın çoğunluğu yüzünden bu skorlar gelmektedir.Ve haziran ayından beri maç yapan bir ekibin şu sıra böyle bir düşüş yaşaması gayet normal sadece biraz sabıra ve yeniden bir seri yakalamak için bir galibiyete ihtiyacımız var ondan sonra dosta düşmana Beşiktaşın ne olduğunu yeniden göstereceğiz. Lütfen o yüzden herkes skorlara bakıp yorum yapmaktansa bu takıma inanmaya devam etsin.. |