Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2010, 05:30   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI

Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şükür kavuşturana!

Guti Hernandez... Yokluğunu Beşiktaş fazlasıyla hissetti; hem ligde hem de Avrupa'da ağır kayıplar yaşadı. Ancak sıkıntılar sona erecek gibi görünüyor, çünkü İspanyol süperstar Kayseri'de takıma geri dönüyor.

Click the image to open in full size.
Trabzon deplasmanında aldığı darbeler sonrasında ağır bir sakatlık geçiren Guti Hernandez, Manisaspor ve Porto maçlarında takımını yalnız bırakmıştı. Bu iki karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, İspanyol yıldızın boşluğunu doldurmakta güçlük çekmişti. Ancak sıkıntılı günler sona erecek gibi görünüyor. Önceki gün bir dizi testten geçen ve sakatlığını atlattığı tespit edilen Guti Hernandez, dünkü antrenmanda da yer aldı. Takımla birlikte çalışan ve neşeli tavırları gözlerden kaçmayan Guti çok mutluydu.
‘Yalnız bırakmak istemiyorum’
Sürekli gülen ve arkadaşlarıyla şakalaşan Guti, teknik heyetten de forma talebinde bulundu. “En küçük sorunum kalmadı. Fiziksel açıdan iyi durumdayım. Oynamak istiyorum” diyen 33 yaşındaki yıldız oyuncu, “Çok önemli ve kritik bir maça çıkıyoruz. Zorlu deplasmanda takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum” dedi. Schuster de, Guti’ye ‘Tamam’ dedi ve kendisini Kayserispor’a karşı ilk 11’de görevlendireceğinin sözünü verdi.

Şükür kavuşturana! - www.fanatik.com.tr