Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2010, 06:12   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rooney'den flaş imza

Manchester United, Wayne Rooney ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.


Click the image to open in full size.

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson ile yaşadığı sorunlardan dolayı son dönemde adı Avrupa'nın dev kulüpleri ile anılan Wayne Rooney'in 2015 yılına kadar Manchester United'da kalacağı açıklandı.

Kulübün resm sitesinden yapılan açıklamada; Wayne Rooney'e teklif edilen 5 yıllık sözleşmenin İngiliz oyuncu tarafından kabul edildiği ve yıldız futbolcunun 2015 yılına kadar Manchester United forması giyeceği ifade edildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Alex Ferguson, "Bazen bir kulüpteyken, o kulübün büyüklüğünü anlamak zor olur ve son günlerde yaşanan olaylar gibi durumlarda bunun farkına varırsınız. Bence Rooney artık Manchester United'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu anlıyor. Bizim Manchester United'daki misyonumuz Rooney gibi genç oyunculara doğru olan yolu göstermek ve onların kişisel gelişimlerine katkı yapmak. Bir nevi biz onlara rehberlik yapıyoruz. Artık, herkesin Rooney'e yeterince destek olacağını düşünüyorum. Ben onun ne kadar yetenekli bir futbolcu olduğunu biliyorum ve şimdi bize düşen onun çok daha üretken olması için ona yeterince şans ve değer vermek" dedi.

Wayne Rooney ise "Tekrar kulübümle anlaştığım için mutluyum. Son birkaç gündür kulüp menajeri ve sahipleriyle görüşmeler yapıyordum. Benim için bu kulübün doğru yer olduğu konusunda ikna oldum. Çarşamba günü, Alex Ferguson'un bir dahi olduğunu ve onun inanç ve desteği, kalmam konusunda ikna olmamı sağladı." ifadelerini kullandı.




Rooney'den flaş imza - İngiltere Ligi haberi
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla