Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2010, 15:06   #4
bruschaga

bruschaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hiç öyle şey olurmu abisi..ben senin Beşiktaşlılığını nasıl sorgularım ?..tam tersine ben senin ne kadar iyi bir Beşiktaşlı olduğunu çok iyi biliyorum..ama kendini Beşiktaş ve futbol yüzünden çok fazla geriyorsun.. Belki yurt dışında olman ,takıma olan özlemin vs..seni biraz geriyor olabilir..bu kadar takma kafanı ..bırak zevkini çıkar futbolun..ne yani seri galibiyetler alamıyoruz diye takımı yanlızmı bırakalım..abicim bu takım bizim..Beşiktaş bizim..bu takımda ışık var..ben inanıyorum..
kusurabakma abi,gerginligime ver.yazdiklarinda haklisin,kötü oynamiyoruz ama skor konusunda sorunlarimiz var,ama bu skor konusunda bu malum futbolcularla care bulmak bana zor geliyor,umarim yanilirimda yarinki macla beraber bir cikisa geceriz.
allah seni inandirsin abi hannoverde yasadigim halde evelki sezon kombine alip inönüde oynanan 17 macin 9una atladim geldim.hos helal olsun bjk ma,gücüm yettigi sürecede hertürlü maddi manevi destegimi esirgemem bjk mdan,ama abi bizi cok üzüyolar yaa,tadini cikarayim diyorum dedigin gibi ama belirli bir andan sonra yapilan yanlislari görünce kan beynime vuruyor.benim asil derdim bjk mizin hersezon illede sampiyon olmasi degil,sadece fb ve gs nin altinda kalmamasi,benim asil derdim bu.elbetteki bjk askim sampiyonluklarla ölcülmez,biz bjk lilar digerleri gibi degiliz vallahide degiliz billahide degiliz bizler cok farkliyiz,insaallahta futbol takimimiz bu yeni sistemiyle yeni oyun anlayisiyla cok farkli bir takim olacak.uzun vadede elbetteki schustere ve sistemine destek veriyorum,sadece bu kaliteli kadroyu ve iyi oyunumuzu bir sampiyonlukla veya avrupada bir finalle taclandirilmasini istiyorum,insaallah buda olur.
neyse bu actigim konular son haftalarda baya tartisma yaratti forumun icinde,hepinizden özürdiliyorum,hakkinizi helal edin.artik yensekte yenilsekte hep destek tam destek.NE MUTLU BESiKTASLIYIM DiYENE