Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2010, 06:57   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Biz en iyiyiz

Guti: Şans bizi terk etti ama geri gelecek. Kayserispor'un şansı yok. Şampiyonluğun en güçlü adayıyız


Click the image to open in full size.



Sakatlığı nedeniyle Manisaspor ve Porto maçlarında yer alamayan ve bugün Kayserispor karşısında formasına kavuşacak olan Guti, Beşiktaşlı taraftarların yüreğine su serpen açıklamalar yaptı. Kaybettikleri Trabzon, Manisa ve Porto maçlarında şansın kendilerinden yana olmadığını belirten İspanyol yıldız, "Kötü oynamadık ama üç maçta da yenildik. Buna 'dur' diyeceğiz. Şans dönecek" dedi.

İnancımızı hiç yitirmiyoruz

Guti, Kayseri'yi kesin olarak yeneceklerini, sakatların düzelmesiyle ise daha iyi duruma geleceklerini ve lige iyice ağırlıklarını koyacaklarını kaydetti. Tecrübeli yıldız, "Bizler birbirimize inanıyoruz. Taraftar gücünü de arkamıza alıp bu inancı sonuna kadar sürdürmemiz halinde şampiyonluğa ulaşırız. Bu ligin en iyi ekibi tartışmasız Beşiktaş'tır, bundan kimsenin şüphesi olmasın" açıklamasını yaptı.

Teknik patron Schuster, dünkü antrenmandan önce bir toplantı yaparak oyuncuları uyardı. Alman hocanın, "Porto karşısında kötü oynamadık ancak basit hatalarla yenildik. Üst üste 3 mağlubiyetle kredimiz doldu. Artık kayıp istemiyorum. Kendinizi toparlayın. Kayserispor'u yenip yeni
bir çıkış başlatmalıyız" dediği öğrenildi.



Fotomaç - Biz en iyiyiz
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla